Veszélyes történet, amit a kormány a devizahitelesekkel kapcsolatban tesz, azt hiszik, ezzel javítják a választási esélyeiket, de az újabb adós mentőcsomag körül komoly kalamajka is kialakulhat - erről Akar László beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
a Ft-ra váltás számomra csak úgy lenne elfogadható, hogy mindenkinek kiszámolják, mennyit fizetett volna eddig, ha eredetileg Ft hitelt vesz fel, és ha most még pluszban van, akkor azt szépen befizeti a "kármentő alapba".

(Cserébe persze a tőketartozása is csökkenne aszerint, mintha Ft hitelt vett volna fel.)
JAJMÁR
Gazdasági értelemben dilettánsok gyülekezete.Ezekre bíztuk az országot? Nem számít nekik semmi, csak a hatalom megtartása.
dömdödöm
A biciklibe nem kell tankolni és a forgalommal szemben is lehet vele közlekedni ,az nem baj hogy télen megfagy rajta a jóember :.-( :-(
verőce21
A nincstelen tömegek meggondolatlan hitelfelvétele - majd a gazdasági válság miatti visszaesés -, okozta a valódi problémát. Olyan emberek százezrei vettek lakást a banki reklámok biztatásra(Ugye Nyuszómuszó, stb.), akiknek egy fillérjük nem volt. Akik még az ügyvéd 50 ezer forintos díját is személyi kölcsönből fizették.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.