A Médiatanács 14,3 millió forintra bírságolta az RTL Klubot az Éjjel-Nappal Budapest két adása, és 19 előzetes miatt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@rokker33: Nem kell nézni vazze,nem betíltani kell.
rokker33
@Dr.luigilongo60:Ezeket a szenny műsorokat nézni fogják minden nap minden este addig míg törölni nem fogják.Nem olyan egyszerű 1 millió agy mosottnak azt mondani,hogy bazzeg holnaptól ne nézd,mert úgyis nézni fogják!Ezek nagyon károsak mindenkinek hisz nem tanít semmit csak a rosszat.A Valóvilág Győzike Mónika show,Celeb vagyok ments ki innen,X Faktor Megasztár semmire se való csak pénz és időpocsékolás ja és az állandó tévé nézés nem tesz jót az egészségnek!Hála az Istennek engem nem tud lekötni ez a sok marhaság immunis vagyok rá!
tivoli
@rokker33: Vazze kisbogár. Ha betiltanák a műsort, vagy a TV adót, neked lenne a legnagyobb pofád, hogy itt megszűnt a demokrácia, a magyarral mindent meg lehet tenni!
rokker33
@tivoli: Engem aztán k*rvára nem érdekelne ha megszűnne az RTL és a Tv2 a szenny műsoraival együtt!Mondd már meg mi a jó abban ahogy 10-20 ember be van zárva egy "villába" és esznek isznak b@sznak majd a legvégén az egyik nyer 12*1.000.000 forintot utazást házat kocsit úgy,hogy az égvilágon semmit se tesz meg érte?Jó van vagy volt egy pár jó műsor ami izgalmas volt pl a Legyen Ön is Milliomos 1 perc és nyersz stb,de nem sírnék egyik TV adóért se!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.