Hiába ül le kedden Mesterházy a Demokratikus Koalíció (DK) elnökével, keresztet vethet Gyurcsány az ellenzéki együttműködésre. Egy MSZP-s a Népszavának ezt azzal magyarázta, hogy Gyurcsánynak jó, ha nyolcvanezres szavazótábora van, viszont személye félmillió embert tarthat vissza attól, hogy egy esetleges közös listára szavazzon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@SwordFish: Nekem elég ha a Jóisten 0rbántól megmenti az országot, már attól egyből élhető lesz az ország. De az se baj, ha Gyurcsány vagy Bajnai ment meg minket tőle.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@valakiaki: Az ellenzék eddig mit tudott tenni a kormány ostobaságai és aljasságai ellen? Semmit. Legfeljebb megkapta Kövértől meg a többi pökhenditől, hogy szényen, hogy egyáltalán ott ülhetnek. Most ha többen lesznek, attól még ugyanígy nem mennek semmire.
Szvetlana
Egyenlőre az van, hogy az MSZP és a DK is ragaszkodik a saját elképzeléséhez. Gyurcsány mindössze levélben kérte a tárgyalások folytatását, a koalíció megkötését szorgalmazza.Közös és egyéni listás helyeket kér.
Az Mszp a szombati ülésen egyenlőre csakBajnaival akar szövetségre lépni.
Talán egy új -régi fejet fogad el, Fodor Gábort, s vele a liberálisokat.
Nagyon úgynéz ki, hogy Gyurcsánynak nem sok esélye van, de ezzel kizárják szerintem a mozgósítás lehetőségét, amire pedig Gyurcsány személye nagyon is alkalmas.
dr lóherre
@nemkati: NAGYON JÓL LÁTOD A HELYZETET. A BALTÁS VEZÉR és FityeSSes BANDÁJA 2014 Májusában el takarodik a p...-ba...
dr lóherre
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
tivoli
Győzködjétek csak egymást... Akárki lesz a törzsfőnök jövőtől, a dolgozónak és pereputtyának semmivel se lesz jobb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.