A pornómilliárdos Gattyán György áruházában Habony Árpádba botlottunk, megdöbbentünk, hogy az utcára permetezik a parfümöt, majd másfél millióért vásároltunk egy kolléganőnknek. Kik shoppingolnak az Il Bacióban, és hogy kerül a torta a ruhák közé?

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
miközben az ország rohad szét ,gyerekek éheznek mert nem jutnak megfelelő mennyiségű és minőségű élelmiszerhez , a nyugdíjasok nyomorognak ,összegyűjtik a zuhanyzó vizet hogy leöntsék vele a retyit így megspórolva pár száz forintot ,és családfenntartó férfiak dolgoznak 47000 -ért , ez minimum pofátlanság és gusztustalan ahogy van :-( :-( :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@Tootsy: nem cimborálok az ördöggel , inkább kívülről szagolok mindent :-)
Tootsy
@dömdödöm: Tudom , Kedves,...:o)) Te tudsz reggelente siman a tukorbe nezni, ami nagyon sok embernek mar nem megy,...:o))
dömdödöm
@Tootsy: én inkább megvárom hogy győzzön az igazság aztán élek ugyan úgy ,csak sokkal nyugodtabban ,szabadon és félelem nélkül
Tootsy
@dömdödöm: Bar a vagyaid szerint tudnal elni, mint annyi mas tisztesseges ember, plane felelmek nelkul...:o))

Oszinten kivanom nemcsak Neked, hogy igy legyen, minel elobb...:o))
dömdödöm
@Tootsy: köszi a jókivánságokat mindenki nevében , rosszul fogalmaztam ,nem félek hanem tartok tőlük ,ez a pontos meghatározás . :-(
Tootsy
@dömdödöm: En sem a konkret FELELEMRE gondoltam, Kedves, hanem a testet-lelket tonkretevo bizonytalansagra, a jovokep-nelkulisegre, ami nelkul egeszseges es teljes elet nem elheto.

Ezert remelem, hogy a leheto legkevesebb jut Neked es a tobbi hasonlo gondolkodasu blogolo baratainknak ebbol a negativ erzesbol...:o))

A jin es a jang kiegesziti mindenkor egymast, ennyi pocseksag utan MUSZAJ jonnie egy prosperalo, nagyon is pozitiv, bekes szakasznak...:o))

Mindannyiunknak kivanom ezt...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.