Kövér házelnök nem büntette meg a szuperparaszt Illés Zoltán államtitkárt, amiért az ülésteremben megalázóan beszélt Szél Bernadett LMP-s képviselővel. A Cink a maga részéről a nosztalgiavonatra felülve retrópartival ünnepli az illésmosdatást. Íme a Vastagbőr 2010-es posztja arról, hogy Illés Zoltán terézvárosi egyéni jelöltként hogyan nem vásárolta be magát a parlamentbe. Illés úgy nem vásárolt szavazatot, hogy 1 liter olajat plusz 1 kiló cukrot plusz 1 kiló lisztet nem nulla, hanem 200 forintért osztogatott. Tonnaszámra. Illés Zoltán a nem megvásárolt szavazatokra csak ebben az akcióban 1,5 milliót költött a Vastagbőr számítása szerint, miközben a teljes kampányára nyomhatott volna el egymilliót.

Forrás: cink.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Most erre mint lehet mondani...fidesztől megszokhattuk.
szablyafűrész
@Hellcat: Egy seggnyaló csicska ez az lllés-példány ! Néztem a parlamenti közvetítést, a pártállami időkben nem nyalintottak a nyilvánosság előtt ekkorát, mint ez a gyökér !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.