A pénzkivonás, az intézmények államosítása, az osztálybezárások és az orvoselvándorlás miatt összeomlás előtt áll az egészségügy - közölte Havas Szófia, az MSZP fővárosi képviselője szombati sajtótájékoztatóján. Havas Szófia emlékeztetett rá, hogy az Országos Egészségbiztosítási Pénztár adatai szerint rekordhosszúságúak a várólisták, több évet kell várni egyes műtétekre, hónapokat ultrahang- vagy laboratóriumi vizsgálatokra. Az MSZP-s politikus ezt döntően az osztálybezárásoknak és az orvosok, egészségügyi dolgozók elvándorlásának tulajdonította.

Forrás: hirhatar.hu
Feltöltő: kedwes
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Már van, ahol műtéti várólista sincs, mert elment 4 altatóorvos, és a maradék kettő épp hogy csak viszi a sürgősségieket, van ahol nincs még gumikesztyű se a műtétekhez. Már nem csak pohár-étkészlet-gyógyszer Wc papír kell egy kórházi kezeléskor a beteg szekrényébe, hanem lassan CSINÁLD MAGAD MOZGALOMMÁ VÁLIK AZ EGÉSZ. A temetéseknél már "engedélyezték". Köszönjük Orbán, köszönjük fideSS.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.