A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn közzétett adatai szerint júliusban az építőipar termelése a kiigazítatlan adatok szerint és munkanaptényezővel korrigálva is 1,9 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit. Az előző hónaphoz képest 1,6 százalékkal csökkent a termelés szezonálisan és munkanaphatással kiigazítva. Az év első hét hónapjában 6,2 százalékkal nőtt az építőipar termelése az egy évvel korábbihoz viszonyítva.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: attilagu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Igaza van ennek a Balatoninak,mert az összes igaz hazafias-kis -magyarnak és nagymagyar-újföldesúrnak sikeresen felépítettük a nem csak balatoni parasztbarokját és méginkább minimál stílsban szerény hajlékát.Közgépesítve az államcocializmust.Köszönjük Vicktornak-és csapatmunkásainak!
turul72
Mivel az építőipar évek óta 20-30 százalékot zuhan, ez a pár százalék növekedés semmi. Főleg ha figyelembe vesszük a presztizsberuházásokra elszórt tízmilliárdokat. Ha azoktól tisztítanánk meg a számsort, nagyon kiváncsi lennék a végeredményre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.