Egy szombathelyi építési vállalkozónak a kedvező döntésért cserébe az elnyert munka után 10 százalékot kell "visszaadnia" a Fidesz helyi prominenseinek - Marton Zsolt és Szakály Gábor önkormányzati képviselőknek – írja a Népszava. Mindez a lap birtokába került hangfelvételről derül ki, amely alább meghallgatható.

A Népszava cikke szerint az építési vállalkozót a szombathelyi önkormányzat száz százalékos tulajdonában álló Savaria Rehab-Team Kft. irodájában dolgozó ügyintéző hölgy "tájékoztatja" arról, hogyan tud úgy pályázni, hogy az övé legyen a legjobb ajánlat.

"Ön itt hagyja nekünk ezeket a cégpapírokat, mi megvárjuk az összes pályázatot, ahogy beérkezik, és az önét mi úgy töltjük ki, hogy az összes pályázó alá írjuk az összeget, amivel ön majd újra pályáz, és természetesen azt fogjuk elfogadni" – hangzanak az instrukciók.

A hangfelvétel itt hallgatható meg:

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Ez ment , megy , és menni fog !! Mocskos korrupt politikusok!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@kacsa0707: ennyi a felhozatal ,ezek közül lehet választani . A lényeg az hogy a sok hasonló közül azt kell választani aki lop ,csal de ad is vissza az adófizetőknek és a szociálisan rászorulóknak . Az tarthatatlan hogy lop,csal ,elvon ,megszorít ,nyomorba dönt ,hazudik ,kút szélén hagy és bele is lök , uszít és rátámad a szövetségesekre ,tőke és munkahely ellenes ,vállalkozó és munkavállaló ellenes . Lehet választani ! :-(
szablyafűrész
@pbalage: Törlés ? Tedd le a 10 %-ot, addig egy szót se...
egyember
Nem gondoltam, hogy Szombathely ilyen olcsó ...
samuel
Az előző Orbán királyság idején az út-hídépítéseknél 10%-volt a visszaosztás a VEGYÉPSZER-BETONUT kettősön keresztül,de a csúcs a szennyvíz építések KAC támogatásából a 30%-ot visszakérő Székely Zoltán képviselő tevékenysége volt ,de Ő kapott is érte 6-év letöltendőt mert volt olyan kivitelező aki nem fizetett,helyette feljelentette az ügyészségen és volt olyan gerinces polgármester aki magnóra vette a beszélgetésüket és eljuttatta az országgyülés akkori elnökének Áder Jánosnak.
mátmar
Ebből az összegből fedezik a korrupció elleni harcot!
human
@egyember: Nem lennék meglepődve, ha a legtöbb vállalkozónak is ez lenne az első gondolata a címet olvasva. Mondjuk a kutatások szerint is éllovasok vagyunk korrupcióban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.