Az észak-magyarországi térség a reménytelenség felé halad, miként Magyarország is - mondta Bajnai Gordon az abaúji Encsen, őszi országjáró körútjának egyik első állomásán tartott sajtótájékoztatóján, csütörtökön.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wolk
Az elmúlt három évben a rezsiköltségek 17 százalékkal nőttek, ebből februárban a Fidesz vissza adott tízet, májusban a Varga-csomaggal viszont többet vettek ki az emberek zsebéből - jegyezte meg. Ezt számokkal alátámasztva úgy fogalmazott, hogy egy átlagos, kétgyermekes család körülbelül 5,5 ezer forintot takarít meg havonta a rezsicsökkenéssel, ám ennek a családnak csak a Varga-csomag 6,2 ezer forint többletet okozott, "ezért ez egy jó nagy rezsiátverés, a választások után ennek meg kell fizetni az árát."
kiskutyauto
Mi NEM átverés amit az orbánrezsim csinál és csinált az elmúlt kb 4 évben..? Van egyáltalán olyan?
szaboria1
Máshol már írtam én is azt vettem észre többe kerül jóval az élet. Csak porhintés a rezsicsökkentés, mert máshol kétszeresen kell vissza fizetni, Drágább az élelmiszer a sokfajta illetéknek, meg díjnak titulált adók miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.