Vona Gábor "pofátlanságnak" tartja, hogy miután Bajnai Gordon oroszlánrészt vállalt miniszterként és miniszterelnökként is annak a folyamatnak az elindításában, amely révén félmillió – jobbára fiatal – magyar elhagyta az országot, "még egyáltalán meg mer szólalni".

A Jobbik elnök-frakcióvezetője csütörtöki közleményében Bajnai Gordon szerdai kijelentéseire reagált. Az Együtt-PM választási szövetség vezetője minden hat hónapnál régebben munkát kereső harminc év alatti fiatalnak garantált munkahelyet, vagy biztos elhelyezkedést jelentő képzést ígért.

A Jobbik vezetője közölte, Bajnai Gordon szerdán megkezdte a választási ígérgetését, ezúttal a fiatalok számára. Bajnai Gordon azon nemzetközi tőke magyarországi képviselője, amely miatt nem jut tisztességes munka és normális bér a képzett és szorgalmas magyar fiataloknak sem - tette hozzá Vona Gábor, aki "arra inti" Bajnai Gordont, hogy mielőbb térjen vissza külföldi egyetemi állásába, mert a magyar fiatalok hazacsábítása érdekében szerinte egyedül ezzel tudna valamit tenni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Ha úgy vesszük, Vona is bőségesen szerepet vállalt a náci pártjával abban, hogy mára egy normális, nem folyton gyűlölködő, a világra nyitott fiatal számára ez az ország élhetetlen lett.

Nem minden a pénz meg a karrier, sokaknak az is fontos, hogy "még egyáltalán meg mer szólalni". Ha a Jobbikon múlna, itt mindenkinek kuss lenne a neve, aki nem úgy gondolkodik, mint ők.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RÁKOS
@leszúrt rittberger: ez igy van kedves testvér
RÁKOS
@coni: ezzeknek a szemellenzős barmknak hiába mondod ,.nem fogják fel ugysem...hogy a normális fiatal nem ilyen rohadt politikai világban akar élni...normális ember nem marad meg itt ...akik kimentek azok normálisak voltak !!!
RÁKOS
@coni: miért is dolgozna a magyar fiatal meg őreg havi 60000 ft-ért mikor kint megkeresi az 1400 eurot is
tarhonya
hu már kezdtem azt gondolni a Gyurcsány ,
vagy a baloldal összes közszereplője és nem a dicső vajda sanyargatása az emberek ellehetetlenítése...
De így ,hogy ezt tudom sokkal selymesebb lesz a székletem kedves Vona Úr!
bakegya
Ezt a szövegelést most az orbánbagázs gettója mellé,vagy bele magyarázza?-mert hogy sajátkampányfogásnak csapnivaló az tuti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.