Kósa Lajosnak a 2010-es forintbedöntő nyilatkozata után lehet, hogy nem kéne pénzt érintő kérdésekben megnyilvánulnia, de mivel máig ő a Fidesz ügyvezető alelnöke így ezt nehéz mellőzni. Bajt ugyan most nem csinált, de olyan nyilvánvalóan hazudott, amivel könnyebben lebukott, mint Selmeczi Gabriella a Tesco-ban elmajszolt kiflivel. Kósa a HírTV-ben közölte: "Ha ránézek egy táblára, az áram árát tekintve az unió áraival való összehasonlításban mi fizetjük a legtöbbet”. Majd hozzátette: "Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy ez a szint jöjjön vissza a középmezőnybe.” Ezt a célt minden bizonnyal könnyű lesz elérni, hiszen már év elején is az uniós átlag alatt volt a magyar áramár. A debreceni rezsilovag arról persze elfelejtett beszámolni, hogy városa hogyan oldotta meg a tőle függő rezsicsökkentést. A kötelező 10 százalékos szemétszállítási rezsicsökkentés előtt fél évig 17 százalékkal megemelt díjat szedett be Debrecen városa. Kíváncsiak lettünk volna, hogy Kósa mivel magyarázza, hogy...

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"debreceni rezsilovag " -ez qrva jó :-))))

Kósa egy dónyi aggyal sem rendelkező egyén!!!
DR Eric CARTMEN
Kósa Lajos sötét, mint a Hortobágy éjfélkor, követ lehet törni a fejével Süttőn, de osztja az észt az IMF-nek, az Európai Uniónak, százmilliárdos károkat okozva az országnak, és nem számít. Semmi nem számít. Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.