Vesztegetéssel vádolják a Fidesz hajdúsámsoni elnökét és egyik volt képviselőjét.– Kiléptem a Fideszből, mert untam már, hogy ők csak olyan beruházásokat szavaznak meg, amikből visszakapnak pénzt – magyarázta P. Elek 68 éves hajdúsámsoni nyugdíjas hétfőn a Debreceni Törvényszéken egy olyan büntetőper másodrendű vádlottjaként, amelynek furcsa módon egyben ő lehet az egyetlen koronatanúja is. Az elsőrendű vádlott ugyanis nem más, mint a 38 éves Máthé Attila Gyula, a Fidesz városi elnöke, frakcióvezetője, aki 2006-2010 között az alpolgármesteri posztot is betöltötte Hajdúsámsonban, s akinek a múlt ciklusban frakciótársa volt P. Elek is. A nyugdíjas férfi azt állítja, hogy Máthé Attila Gyula egy városi beruházás költségeiből kétmillió forintot kért vissza kampánycélokra, így a városi elnököt és P. Eleket a Központi Nyomozó Főügyészség két rendbeli, vezető beosztású hivatali személy által elkövetett vesztegetéssel vádolta meg.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
És ez nem az első, és nem az utosó , és nem a századik, és az ezredik. Egyiket sem kell félteni, csak ezek még a látszatra sem figyelnek mert az állítólagos " 2/3-al " rendelkeznek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.