Havonta az átlagfizetésnek megfelelő összeget lehet majd ingyen felvenni a bankautomatákból - tudta meg a hvg.hu egy vezető kormánypárti politikustól.

A kormány azt javasolja, hogy nagyjából 150 ezer forintot lehessen ingyen felvenni havonta az automatákból. A kormány azt tervezi, hogy biztosítani kell a banki ügyfeleknek azt, hogy havonta kétszer ingyen vehessenek fel pénzt bankjuktól - olvasható a hvg.hu cikkében.

A kormánypárti forrás szerint jövő év elejétől már élne ez a lehetőség, októberig pedig el szeretnék dönteni, hogy ez milyen módon történjen meg.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mercis 26
az átlag az jó megoldás!
a kérdés csak az,hogy ezt,hogy fogják kiszámolni,mert mindenkinek más és más.
gratula ehhez a magasröptű,fideszre jellemző eszmefuttatáshoz.
nem baj,majd módosítják!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@bakegya: ha használják akkor neki kellene fizetni
Dr plágium
15000 ft felvételénél levontak 198 ft-ot a számlán levő 400000ftra előjegyzett kamat 10 kemény ft
vukkocska
@spu00: A 14 mrd 2/3 részét most költi a Fidesz, mert ők akkor az tartalékba tették, azért lett ott annyi pénz. Bajnai és Mesterházy nem azt ígérte, hogy bankoknak visszaadja, hanem azt, ha lehetőség lesz rá, az ütemezés szerint rendezik. Ugyanis senki ne higgye, hogy bankok nélkül létezik az ország. Üres, veszteséges bankokkal meg pláne nem. A Wolksbank van most a legnagyobb bajban, bármelyik időben csődön jelenthetnek, mert a lakossági kölcsönzés teljes deficitben van, vállalkozások meg nincsenek.
coni
Ez most olyasmi mint amikor a macskát a farkánál fogva pörgetik, majd nagy kegyesen elengedik.
lenhardtibolya
Mi az? Már jobban szeretnék a bankok, ha ki sem vennénk a pénzt, amiből éldegélünk? Azt hiszem ez a rendelkezés megint csak nekik kedvez, erőlteti a kényszeres takarékoskodást, hogyha nem akar az ember a jövedelméért plusz költséget fizetni. Ki mondja meg, hogy mennyi az az összeg, amiből meg tud élni egy család?
entero
@lenhardtibolya: Én megmondom neked, ha akarod...:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.