2014 a rezsiharc éve lesz, és a harc terepe a választás – mondta Orbán Viktor a Fidesz XXV. kongresszusán szombaton a fővárosban.

A pártelnök úgy fogalmazott, a helyzetet felmérték, erőiket számba vették, és minden jel arra mutat, hogy Magyarország polgárai felsorakoztak, a küzdelem sikeres megvívásához szükséges nemzeti egység létrejött, és fennáll.

A miniszterelnök hozzátette: a kormány egységes, a parlamenti kétharmad sértetlen, Magyarország ma már elég erős ahhoz, hogy a győzelem esélyével bocsátkozzon egy ilyen nehéz hazai és nemzetköz küzdelembe.

Magyarország nem hagyja magát, nem vagyunk és nem leszünk Európa szolgái – szögezte le, hozzátéve: nem vagyunk és nem leszünk sem a bankok, sem a nagyvállalatok szolgái, "mi magyarok a magunk urai vagyunk és nem akarjuk, hogy mások mondják meg nekünk, miként seperjünk a saját házunk táján".

Orbán Viktor rögzítette: meg fogják védeni Magyarország gazdasági függetlenségét és a méltányos közteherviselés érdekében tett legújabb lépést, a rezsicsökkentést is.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Fenéket!!
2014 a "narancsos bukta" éve lesz!!
mariaberta
Ez azt jelenti, hogy egész Magyarország hadszíntér lesz, vezénylő tábornokunk Orbán Viktor.
Én pedig azt szeretném tudni, mikor lesz béke, természetesen más jelentéssel, mint amiről a "békemenet" szól, mert ahol Bayer, Bencsik és társai megjelennek, ott minden lehet, csak béke nem.
szablyafűrész
Ez az ökör mindennel és mindenkivel hadban áll, azon csodálkozom, hogy még senki nem kísérte be az IMEI-be kivizsgálásra !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.