Három évnyi facebookpolitizálás után a "kormányváltó ellenzéknek" mára annyit sikerült összehoznia, hogy ledöntöttek egy Orbán-szobrot. Amit előzőleg ők maguk építettek, hungarocellből. És amit hárman tartottak, míg a kötelet ráakasztották, hogy idő előtt le ne bukjon.

A csizmája persze maradt akkor is, ha esetleg valaki nem értené... tudják, volt az a másik, na annak is a csizmája, tudják... és ez most itt az... értik, ugye?

Aztán ha a nagy kormányváltó összeborulás minden prominense elkészítette az új profilképét a szobor fejével, belerúgott egyet-kettőt a testbe, és valaki a mutatóujját is eltette, álljunk meg egy liberális baráti szóra.

Orbán Viktorra, aki most itt szakrálisan kivégeztetett a Facebook-forradalmárok által, 2 706 292-en szavaztak a legutóbbi választásokon. 2 706 292 magyar állampolgár gondolta úgy, hogy ő legyen a miniszterelnök, ő vezesse gyorsnaszádjainkat a hétfejű rezsidémon ellen. És azon túl, hogy Európában egyébként sem szokás a politikai ellenfelek fejével focizni, ez a szobor kicsit a 2 706 292 békés emberre is rádőlt.

Igaz Bajnaiék szóltak előre (nem úgy mint azok az előzőek), hogy a tahóság és a szélsőség politikájára kell számítani. Úgyhogy a szélsőség még hátra van.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ledöntötték a szobrot, nem fejezték le, hanem leesett magától. Egyébként meg a ne legyen felháborodva a kormánypárt, meg senki sem,mert a volt Miniszterelnököt le lehet köpni?? a jobbikos csürhének és ez ellen nem lép fel a Kormányból senki,lehet cigányozni, zsidózni, itt minden megvan engedve ha a jobboldalnak. Nem kell az álszerénység sem.Szerintem egy szobor döntés beletartozik a vélemény nyilvánításba. Mi lenne ha az Orbánt is leköpné valaki??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csibész
Én egy nyugdíjas vagyok és én már sok mindent megéltem!Édesapámnak a pártagkönyve még meg van,amiben a bélyeg 56 szeptemberéig igazolja a befizetést.Ő mondta be ne lépjek a kommunista pártba,mert 56-ban a komcsik csak úgy égették a pártagkönyveket. Az övé meg van!Amikor leverték a forradalmat akkor ők hívták jöjjön a pártba a vasútnál állomásfőnököt csinálunk magából.Hát ő beintett nekik!Ezért én a baloldalnak soha nem fogok hinni,hiszen a baloldalról mi jut eszembe?:Balfasz(bocs a kifejezésért)balfácán,balfék,balsors,balszerencse!Tehát minden rossz a baloldalról jön.
Azért imádkozom,hogy mentsen meg minket a jóisten a baloldal zsarnokságától!!!
kevijenicsaja
@Csibész: A bal oldalnak majdnem hittem, de aztán jött a nyugdíjas tűzoltó... meg a dopmen, meg a kendermagos juhász, meg a kónya péter
"2012. február 12. 14:08
Kónya Péter lassan már maga is jól megérdemelt szolgálati nyugdíjára készülhetne, ha nem veszi ezt el tőle az Orbán-rezsim."
kiskutyauto
Nagy szöveg: három ellenzéki tartotta hogy IDŐ ELŐTT LE NE BUKJON...!!! Na ez az igazi frappáns allegória...bravo ez komolyan nagyon jó..!
amaramaistanna
@verőce21: Komolyan szólva,kitől,vagy honnan tájékozódsz.A szocik nem nyúltak a magánnyugdíjpénztárakhozmse az állami nyugdíjakhoz.A Fidesz eltüntetett 3000 Mrd Ft magánnyugdíjbefizetést.Ezt te minek nevezed?Én lopásnak! Maffiózók vezetik Magyarországot! Földmutyi,trafikmutyi,takarékszöbvetkezeti mutyi!Ember ,mégis hol élsz!Bajnai Gordonnal értek egyet.Orbánéknak NINCS BOCSÁNAT!
mariaberta
Ha elhatárolódnak az a baj, ha nem az a baj. Nyuszi van sapkád, vagy nincs?
Ellenzékben Orbánék ennél sokkal több ocsmányságot követtek el, az természetes volt?

Most talán Orbán is megtapasztalta milyen az, ha a gyűlölet uralja a politikát, és ezt a szint elsősorban Ő vitte be a gyakorlatba.
Nem sajnálom, megértem, hogy az embereknek elegük van ebből az egész cirkuszból
verőce21
@amaramaistanna: Nem akarlak hergelni, de jobb ha barátkozol a gondolattal, hogy jövőre újraválasztják a Fideszt! :)

(A Magánnyugdíjpénztárat pedig államosítani kellett! Hosszú elmagyarázni, talán majd egyszer...) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.