A Fidesz alelnöke, az Országgyűlés oktatási bizottságának elnöke (volt miniszter) pártjának XXV. kongresszusán azt mondta a jobboldali militánsoknak, hogy a közelgő választási kampányban nem óhajt buzizást, zsidózást, cigányozást hallani.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Erre kíváncsi vagyok, hányan fogadják meg a javaslatát Pokorni úrnak. A Fideszt ismerve, nem sokan.
sokanvagyunk
Pedig vannak, és ők is választópolgárok! - csak megszólítják őket. :)
Juskos
Pedig fog! Amíg magányos nőket, idős embereket gyilkolnak meg állatias kegyetlenséggel, gyerekeket vernek nyomorékká, a mobiljukért, biciklijükért, tízóraijukért, amíg ellopják az erdőink fáit, vasútjaink, kábeleit, kertjeink veteményeit, gyümölcsöseink terményeit, amíg gyermekeink szeme láttára tollal a fenekükben vonaglanak az Andrássy úton, amíg "felvásárolják" Magyarországot, amíg, teleordítják a világot, hogy itt mekkora az antiszemitizmus, miközben éppen itt élnek a legnagyobb számban, amíg azt tartják a legnegyobb bűnnek, hogy mindezek miatt egy focimeccsen hátat fordítunk az izraeli himnusznak, hogy megemlékezünk egy halálba hajszolt emberről, addig bizony Pokorni "úr" hallani fog ilyesmit.

"S egy talpalatnyi föld elég nekem.
Hol a tagadás lábát megveti,
Világodat meg fogja dönten!"

Madács Imre

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.