Békemenetet szervez október 23-ra Budapesten a Civil Összefogás Fórum (CÖF). A szervezők közleményükben azt írták, a baloldal agresszivitására hathatós választ kell adniuk: "ők erőszakot hirdetnek, mi méltósággal ünneplünk".

A szervet szerint a vasárnapi, "Bajnai mozgalmának demonstrációja" túllépte a jó ízlés határát, a baloldal újabb mélypontra jutott a politikai trágárság terén. A közleményben azt írták, "nehéz szavakat találni arra, ahogy Bajnai és társai bemocskolták és a vásári komédia eszközévé silányították az 1956-os forradalom és szabadságharc jelképeit".

A CÖF szerint bebizonyosodott az is, hogy miközben az Együtt 2014 megbékélésről, toleranciáról és párbeszédről papol, valójában folyamatosan gyűlöletet szít a magyar közéletben. "Nem akarunk olyan országban élni, ahol a közéletet Ron Werber csapatának stílusa uralja!" – fogalmaztak.

A CÖF leghatározottabban elutasítva "a baloldal gyűlöletkampányát", október 23-án ismét Békemenetet szervez Budapesten – közölték.

A Magyar Szolidaritás Mozgalom kormányellenes, vasárnapi budapesti tüntetésének házigazdája a rapper Dopeman volt, aki egyebek mellett "szemétládának és pofátlannak" nevezte Orbán Viktor miniszterelnököt.

118 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A TV székház felgyújtásra nem rágtak be? A z alcsuti királyság és mutyi nem ízléstelen?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
@mate03: Kösz ! Csizmadia Lászlónak hívják hívják a "megtért" birkát !
marlin
@nemkati: Aranyba kellet volna önteni!!
keresztapa
Mind magát előtérbe nyomó személy az aki a múltat élteti, a jelent jövendőt nem értékeli!
Honnan, hová, merre,meddig!
gabrella
Illene már azokat is megkövezni akik Gyurcsány bábut égettek!!!
outsider
@keresztapa: A jelen értékelhetetlen, a jövő kilátástalan, a múlt pedig jó viszonyítási alap:)
outsider
És mi lesz a békemenet no.1 szlogenje, rezsiharcra fel? És mennyi lesz a zsold, a békekatonáknak, 1 napi-heti-havi rezsi?:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.