Köszönik szépen, de nem kívánnak élni a lehetőséggel – így reagált szerdán a Magyar Szocialista Párt Gyurcsány Ferenc sms-ben küldött meghívására. A Demokratikus Koalíció elnöke Mesterházy Attilával és Bajnai Gordonnal ünnepelné október 23-át.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Elmebeteg, nagyképű barmok. Azt gondolják, az MSZP 16 %-ával és Bajnai 4 %-ával el lehet küldeni Orbánékat? Nem is tudom, mire számítanak. Csupán egy együtt ünneplésről volt szó, nem egy mandátumelvitelről, amiért annyira kapaszkodnak. Azt sem veszik észre, hogy a Fidesz mennyire örül acsarkodásaiknak? A DK meg csak megy feljebb és feljebb, szerencsére. Legalább ők tudják, mit akarnak.
Turbó Pasi
Esik szét a baloldal. A Miniszterelnök úr már csak egy kávét kér! :-D
bretagne
Lesz ennek még bőjtje, amikor már összefognának a DK-val. De remélem, akkor majd ők nem akarnak. Ne csodálkozzanak, ha az embereknek elegük van az MSZP-ből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.