Kónya Péter a Hír24-nek adott interjújában részleteket közölt arról a nagy vihart kavart vasárnapi akcióról, amikor a Szolidaritás rendezvényén ledöntötték Orbán Viktor hungarocell szobrát. A szobor darabjait késekkel szurkálták és vuduzták.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Amikor Gyurcsányt vuduzták, amikor a Duna partra akarták állítani a cipők mellé, amikor felakasztották a bábját, senki nem tiltakozott a jobboldalról. A baloldal prominensei nemteszésüket nyilvánították Orbán szobrozása miatt. Ez a különbség jobb- és baloldal között. A durvaság, primitívség és a kulturált politizálás között.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
ez egy hungarocell szobor volt ! Gyártani kellene ilyeneket kicsiben ,hatalmas üzlet lenne . Az emberek cserélgethetnék 1 még épségben lévő orbánért adok egy kadafit meg egy assadot !
Vagy egy hernádit cserélnék egy sanaderre :-)
A Tündik bündije
@entero: Naná :-)
Ha meg ez a sok okos látna egyszer egy igazi woodoo-szertartást, egy életre lelki nyomorékká válnának.
Pálinkafőző Rézüst
@dömdödöm: lábtörlőben már megvolt ez a biznyák..:)
dömdödöm
@Pálinkafőző Rézüst: akciós papcsák szobor kapható most az eredeti ár 20 % -ért :-)
Pálinkafőző Rézüst
@dömdödöm: a bevétel 20%-ért kérheted tőlem a kizárólagos forgalmazói engedélyt..:))
mátmar
2006-ban elégették a Gyurcsányt ábrázoló szalmabábut. Akkor nem tiltakoztak a FideSS tagjai.Betontömböket vágtak a rendőrökhöz azok akik most kártérítést kapnak. Akkor sem tiltakoztak a FideSS tagjai.Orbán és bandája szétszerelték a Kossuth téri kordont. Akkor sem tiltakoztak a FideSS tagjai. Még az a szerencse, hogy Ők nem alkalmaznak kettős mércét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.