A DK meglepően erőteljes fellépése akár döntő fordulatot is hozhat az ellenzéki térfélen a következő hónapokban – értékelik szocialista, E14-es és DK-s forrásaink az elmúlt hetek eseményeit. Gyurcsány radikalizmusa láthatóan vonzó a tavaly a DK-tól Bajnaihoz pártolt szavazók számára, és utalnak jelek arra, hogy megindult visszaáramlásuk a Demokratikus Koalícióhoz. A DK „Együtt-gyilkos” feltámadása új helyzetet teremthet az ellenzéki oldalon. Gyurcsány Ferenc feltámadt – ezt jelölte meg több MSZP-s, Együtt 2014-es és demokratikus koalíciós forrás a hvg.hu-nak, mint az ellenzéki együttműködés egyik fő problémáját. Bár DK-s forrásainkat leszámítva a megkérdezettek igyekeznek az ellenzéki oldal jelentéktelen figurájaként jellemezni az exkormányfőt, ám azt elismerték, hogy „Gyurcsányt sem lenyelni, sem kiköpni nem tudják”. A volt kormányfő megszólalásaival, akcióival gyakran megzavarja az ellenzéki szervezeteket, kihozza azokat az ellentmondásokat, melyeket a Mesterházy Attila és...

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
@nahát: Papirja a Fidesznek van a csalásról.
Megfogsz lepődni a DK 7-10% párt lesz és nélküle nincs kormány váltás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiskutyauto
Rafkós ez a Gyurcsótány, felbuzdult a népharagon... csak aztán nehogy őt is elérje... (mert a hangulat nem csak orbánmaffia-ellenes, hanem ELITELLENES IS egyúttal) Most már ott tart a magyar közhangulat, bár kb 3 millió agyhalott birka még béket viktátornak... Azonban kb 7 millió magyar ember azt mondja az országban: ORBÁN ÉS MAFFIA-SÖPREDÉKE HELYETT BÁRKI-BÁRMI JOBB.. nemhogy Gyurcsány, de még egy óvodás kiscsport is jobban irányítaná ezt az országot, mint a hazaáruló cigánydiktátor és tolvaj maffia-kormánya...!!! Hajrá Orbánfasisztán hajrá Abszuriusztán
szablyafűrész
@Vizual: Ismerek egy II. osztályú öklözőt, igazán nagy helyezéseket soha nem ért el, a II.osztály volt a legmagasabb, de már onnét is "eljött" , ő olyan volt,hogy edzések után mert a baromság a zuhanyzóban, öltözőben- ő nem nevetett, nem röhögött, ha szóltak hozzá,akkor válaszolt,de úgy el volt magában.
Az egyik megyeszékhelyi kocsmában néhány agresszív "szőlőtőke" észrevette a hallgatagságát, úgy nézett ki, mint aki kettőig sem tud számolni, nekiálltak froclizni a polgárt, aki ráadásul sem magas, sem kigyúrt bivaly nem volt. Asztalára dobálták a söröskupakokat, "véletlenül" pont az asztalára ürült ki egy fém hamutálca és amikor már elkezdték rugdalni a székét, akkor felállt !

Két mozdulatból szétosztott négy kajakos maflást, az amúgy is gyenge lábakon álló " szőlőtőkék" elborultak egymásra, még két hasonló állapotú szerencsétlen megpróbálta megütni és a kockakövön ébredtek.

Tehát csak óvatosan a " tutyi-mutyi " jelzővel ! Bajnai fejében több van, mint 5 Orbánnak !
Vizual
@szablyafűrész: Igaz nem mindig mondom, hogy gazdaságilag valamit már letett arra az asztalra. De politikailag kitartok a vélemény mellett. Rossz volt a belépő, rossz lóra tett, rosszul hárítja a támadásokat. Ő nem fog maflásokat osztogatni mert jelenleg csak követi az eseményeket, mert lépéshátrányban van. és a nép választ.
És nem csak én hiszem, de a % alakulása is engem látszik alátámasztani. Innen nem lesz feltámadás. De az ATV-n is éppen erről beszélnek, ezt emlegetik, és ők is ezt mondják. Havas műsor.
szablyafűrész
@Vizual: Mert ? Szerinted mit tehetne a közpénzből jól eltartott, állandóan veszteséges BKV-s buszokra felrakott ocsmány plakátok ellen ( ez úgy tűnik, hogy visszafelé sült el, miután egyre többen megismerték az Orbán-kormány pozitív értékelőjét a Bajnai-kormányról ) vagy mit tehetne a közpénzből eltartott, abszolút kormánybefolyás alatt álló médiatöbbség elleni hazugsághadjárat ellen ?

Nem tud mást tenni,mint lakossági fórumokon sorban cáfolja a fidesznyik ócska hazugságait !
Vizual
@szablyafűrész: Persze, és ezzel lelassították. Eredményesen. csatlakozott egy olyan társasághoz melynek nem volt meg a tapasztalata és a tömegbázisa sem. A kezdeti siker, szerintem az értelmiségtől eredt, akik azt hitték, hogy a liberális értelmiséget fogja képviselni. De az értelmiség is emberből van, és látják, hogy az Szolidaritás és a Milla összesen nem képvisel 5 %-t sem. A népnek meg elege van az okos elméletieskedésből. Ezért van sikere Gyurcsánynak, mert ő meglátta a lehetőséget, és váltott időben, ezért toporog a "keménykedő" MSZP.
Hogy mit tehetne. Nos én nem lettem ország vezető, ha tudnám tuti az lettem volna. De viszont mint még mindig magyar állampolgár vagyok,győzzenek meg, hogy kire is és miért is adjam valakire a szavazatomat. Mert személyre szavazunk, szerintem, és én nem szeretem a totojázó bizonytalan és okoskodó embereket. Úgyis én vagyok az okosabb...:)
Mutasson már két dadogás között valami célra törőt Bajnai. Ettől még Orbánnál 10x többre tartom.
Holdmaci
@A Tündik bündije: Igen..igen...mi...öregecskedő feleségek...mert ti már feleségnek sem vagytok jók...csak...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.