Az Index arról ír, hogy a fővárosból próbálnak meg rendet tenni a szombathelyi Fideszben, miután Lazáry Viktor alpolgármester droggyanúba keveredett.

Lazáry Hende Csaba honvédelmi miniszter bizalmi embere a városban, tavaly ősz óta őt tartják a 2014-es önkormányzati választás fideszes polgámester-jelöltjének.

A kormánypárt egyik befolyásos politikusa szerint a Fidesz több vezetője már a videó megjelenésének napján tanácskozott a teendőkről. A megbeszélésen merült fel, hogy a felvétel a Fidesztől szivároghatott ki az ellenzékhez. A lap forrása szerint olyan mély a konfliktus a szombathelyi szervezeten belül, hogy a pártvezetés újabb felvételek felbukkanását sem tartja elképzelhetetlennek.

A szombathelyi képviselő-testületben már márciusban téma volt, hogy a politikusok közül valaki vagy valakik rendszeresen élnek kemény drogokkal. Az ellenzék ekkor kezdeményezte, hogy vezessenek be kötelező drogtesztet a képviselő-testület ülései előtt. A javaslatot a kormányoldal leszavazta. Ezután Czeglédiék egymillió forintot ajánlottak fel annak, aki bizonyítékkal tudja alátámasztani a városban terjedő híreket. Az Index információi szerint a szocialista politikus birtokába került felvételért ki is fizették a beígért összeget.

További információk az Index cikkében >>>

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Polgármesterség?
Drogbáró cím vagy semmi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
krumpliorr
Győzött a " józanész" fölött a KOKAIN!

Hajrá Magyarország!
Lassan, de hullanak.
yazo64
Én meg ha lenne áramszedőm, trolibusz:)
hetöndöe
"Az ellenzék ekkor kezdeményezte, hogy vezessenek be kötelező drogtesztet a képviselő-testület ülései előtt. A javaslatot a kormányoldal leszavazta. "

No comment.
kkalman
Ez a Lazáry minél jobban kapálózik, annál jobban besározza magát. Fidesz berkekben nem ez az első eset, és ha így folytatják, nem is az utolsó.
Legjobb lenne ezt a Fidesz nevű brancsot jogutód nélkül végleg megszüntetni. Mindenben az ellenkezője igaz rájuk nézve, mint amit hirdetnek magukról. Nem fiatalok, ebből adódóan már a párt neve is hazugság. Nem polgáriak, még egy hazugság a párt nevében. Nem a jobb oldali értékek mentén tevékenykednek, semmi közük a keresztény erkölcshöz, végtelenül korruptak, és időnként különböző bűnügyekbe keverednek.
És ezek vezetik az országot!?
szaboria1
Ment neki a füles függessze fel a tagságát.
P-Márta
@soljanka: Van egy érzésem, hogy NEM az ellenzék produkálta magát a felvételt, hanem a FIDESZES városvezetés tagjaiból más is aspirált volna a polgármesterségre és a vele járó jó jövödelemről nem szívesen mondott volna le! Na, ná! - a pénz uralja az eszüket. A városunk meg sehogy sem néz ki ! - olvastam többek között, hogy patkányok lepték el az Uránia udvart...

Marják egymást a
"Főleg
Idős
Derék módon
Elvetemült
Szó-szólóik"

A természetes az lenne, ha maguk ezek a fideszesek jelentenék fel a közöttük lévő drogosokat és NEM FALAZNÁNAK nekik, mert ezzel a abnormalitással a társadalmat építik fel drogos gondolkodással, stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.