Hangosbemondós furgonok járják a bajai 32-es számú szavazókört, ahol a Fidesz kampánycsendsértése miatt jövő vasárnap meg kell ismételni az időközi önkormányzati választást – írja az Index.

A lap szerint a kormánypárt már most nagy erőket mozgósított, hogy "ne az utolsó pillanatban keljen az urnákhoz szállítani az embereket." A 450 fős szavazókörben aktivisták kezdték meg a családlátogatást, a Fidesz-jelölt Kovács Csaba plakátjával díszített autókból sugárzott felvétel pedig arra szólítja fel a helyieket, hogy vegyenek részt a választáson, ne féljenek Bajnaitól, Gyurcsánytól, Mesterházytól.

"Ne hagyja, hogy átverjék és üldözzék! Ne féljenek Bajnai, Gyurcsány, Mesterházy embereitől! Ne higgyen Teket Melindának és társainak! A Fidesz megvédi Önt!"

Az Index úgy tudja, hogy három hangosbeszélős furgon járja a szavazókört, ezeket Budapestről vezényelték le, és jövő szombatig, a választás előtti napig bérlik őket, hogy így támogassák a Fidesz jelöltjét.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Valamit elírtak a cikkben!!
Ami baján történt, az nem "kampánycsendsértés" volt, hanem a Fidesz "választási csalása", bűncselekmény, "közélet tisztasága" ellen!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Na a náci propagandagépezet beindult rendesen.
lajospapa
@zoltansarosi: Szolzsenyicin igazat mondott. Csak az a baj, hogy mindezt a kommunistákra mondta. A hatalomba került pártokra, klikkekre és főleg EMBEREKRE mindez jellemző, miután hatalomba kerültek. Minél nagyobb hatalomba annál inkább elfeledik honnan jöttek és mit ígértek. A hatalom = mindent megtehetek. Megtartásáért MINDENT MEG IS TESZEK.
Hazudok csalok , ha kell ölök... Teljesen mindegy vörös kommunista, feketeinges fasiszta, keresztény főpap stb. Soha nem a magasztos eszmével van baj, hanem a megvalósító személlyel ,vagy személyekkel. Hova jutott Krisztus eszméje az inkvizíció során, a szabadság eszméje Robespierre alatt, Marx álma a kizsákmányolás megszüntetéséről Sztálin alatt? Soroljam még?
RÁKOS
Hangosan bemondotól melyik marha változtatja meg a szavazatát,én magam részéről ha valakire szavazok akkor nekem jöhet akármilyen hangosan üvőltő marha akkor sem rájuk szavazok ...ez is akkora tőketlenség hogy a fal adja a másikat...unió azt hiszem elgondolkodik azon hogy kellünk e nekik ...
sport50
@kukac50: és akkor minden kiderül,nem ömlik a pénz,ettől félnek,de nagyon!!!
crow0131
Csak rajtunk áll, hogy változtassunk :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.