A válság idején is érdemes a művészetekre áldozni – ezt Orbán Viktor hangsúlyozta a 60. Vásárhelyi Őszi Tárlat megnyitóján. A miniszterelnök szerint a zene vagy a képzőművészetek támogatása nem lehet luxus.„Éppen a válságból való kibontakozáshoz van szükség arra, hogy megmutassuk, az emberi élet több a megélhetésért folytatott puszta küzdelemnél – mondta a miniszterelnök. – Ezért mai is, holnap is szükségünk van a művészet jótéteményeire, és szükségünk van a kiváló művészeinkre is. Fontos, hogy a válság idején is észbe tartsuk, a művészet nem kiadás, a művészet nem pénzügyi tehertétel, hanem erőforrás. Pótolhatatlan és mással ki nem váltható erőforrás” – hangsúlyozta Orbán Viktor.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
Pedig sokan vannak akiknek küzdeni kell a megélhetésért...nézőpont kérdése...könnyen beszél.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Nektek igen, de nekünk csak ennyi jut!De jövőre remélem másként lesz!
Vizual
Amúgy meg elegem van a színvonaltalan "magyaroskodó" népieskedő seggfejek tömegéből akik dőlnek éjjel és nappal a képernyőről. Gyenge identitású, képzetlen és "tehetségek" tömegét látjuk, akik max. hányingert váltanak ki. A vallási megmondóember hazug állításai, a tudományoskodo valamilyen ködös ideákat hirdető ismeretterjesztő kitudja kik.
Átjátszák a színházakat, üres koncepció nélküli figuráknak, a filmgyártást olyannak adják aki ha jól tudom még átütő sikert nem aratot jelenlegi tevékenységében. Igaz partiról partira él. Hol a zsozsi amit kapott a művészetre ? Mert a művészet olyanok kezében van akik tehetségtelenségüket tevékenységükben valósítják meg. Ilyen értelemben tehetségesek, és aljasok.
human
"az emberi élet több a megélhetésért folytatott puszta küzdelemnél "
Felcsillant a szemem mikor ezt olvastam. Azt hittem a minimálbért a létminimum szintjére akarja akarja majd vinni. Esetleg a közmunkás bért akarja emelni. De csak a művészetről volt szó :(
human
@human: Hoppá. Beragadt az "akarja" gomb a billentyűzetemen, bocs :)
gala2cse
És ezt pont te mondod Viktor! Te tetted a legtöbb magyar ember életét a megélhetésért folytatott küzdelemmé! Javaslom, hogy egyszer próbáld ki a tisztelt családoddal együtt, hogy hogyan lehet közmunkabérből megélni úgy, hogy a népes családodban csak neked van közmunkád egyedül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.