Több ellenzéki, más mellett Fodor Gábor, a Liberálisok vezetője és Schmuck Andor, a Magyar Szociáldemokraták Pártjának elnöke is elítélte Orbán Viktor szobrának vasárnapi, a Szolidaritás Mozgalom által szervezett tüntetésen történt ledöntését.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Lehet, hogy ez szobordöntögetés olcsó játék hülyegyerekeknek, és azt is elhiszem, hogy rosszul esik ezt látni mindenkinek, aki a miniszterelnök híve, de ez van srácok. Orbán nem kap vissza mást az arcába, csak azt a gusztustalan politikát, amit ő maga is folytat.
Idióta PR-akció? Az volt bizony, de abszolút megérdemelte. Hogy van neki emberi méltósága? Másnak is van, mégis csendesen vigyorogva elnézte a gyakorlatilag gyilkosságra való felbujtást, a "Gyurcsányt a Dunába" skandálását. Egy szót nem szólt, amikor a kedvenc Zsebibabái akasztófával várták Bajnait idén tavasszal, a Bajára zúdított okádékkupacot pedig már nem is említem, Teket Melindát meghúzták a város felett... nos remélem, őméltóságát is elkapják egyszer szappannal a zuhany alatt, ha egyszer végre oda kerül, ahová való... Most pedig volt pofája azt mondani, hogy akinek nem tetszik a rendszer, az jön neki 25 évvel... hát az édesanyádat kisfiam, nehogy már te mond meg, attól vagyok-e teljes értékű magyar állampolgár, hogy lefekszem-e az oligarchia-kormányzásodnak, vagy nem?
Gusztustalan megmozdulás volt ez a szobordöntögetés? Az. Barbár, nem demokráciába való tett. De csak azt kapta, ami jár.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiskutyauto
Ez valaminek a következménye... egy reakció... Egy reakciót, egy következményt, valami kivált... azon is ki kéne akadni az orbáncselédeknek, hogy pszichopata diktátoruk ámokfutása vezetett ide... hajrá Orbanisztán hajrá Abszurdisztán
Jankó123
Megjegyezném, hogy a jobboldal által állíttatott és jóváhagyott szobrokra (Vitéz Nagybányai és társai) sem kéne olyan nagyon büszkének lenni!
Nagyapám sokat mesélt gyerekkoromban arról, miként került a fent nevezett szoborban megörökítettek parancsára a Don-kanyarba védeni a hazát az ellenségtől. És még azt is hogy mekkora megtiszteltetés volt számára, hogy a hazafelé vezető utat gyalogosan tehette meg!
Véleményem szerint, ha a szobordöntögetés miatt valaki kiakadt, az a pajtásai/párttársai szoborállítási mániáját miért akarja mindenkivel elfogadtatni!?
gibgab
Gondoljunk csak a fidesz elmúlt 11 évi akciózásaira, megnyilvánulásaira, rágalmazásaira, ártatlanok meghurcolására! Na ezekhez képest a Szolidaritás akciója nagyon "lájtos" volt
Nem kell itten finomkodni, nem úriemberekkel állunk szemben!
Egyébként is Kónyáéknak igaza van: Fel kell rázni az embereket-ez nem egyenlő az uszítással-és ez másként nem megy. Meg kell találni a hatásos eszközöket, és ez a performance az volt.
gibgab
Köteles Lacát-ezt a finom embert a jó modorával-itt még nem emlegette senki. Ő is akasztani akart ugyebár!
szablyafűrész
Mit nyöszörögnek a jobbágyok ?

- Sztálint 300 ellenszavazat ellenére választották újra,
- Orbánt 1 ellenszavazattal,
- Sztálin szobrát is ledöntötték 1956-ban,
- Orbánét 2013-ban,
- mindkettővel úgy bántak, ahogy megilletik,
-Sztálin épített az NKVD-re,
- Orbán a kormány által beszerzett FinFisher kémprogramra,
- Sztálin a csóró Szovjetunióban világhírű konyakokat vedelt,
- Orbán közpénzből javíttat utat a lánya lagzijára,
- Kim Jong Un is világmárkákat piál és nyomorban tartja a népet - mint Orbán,

nincs itt semmi csoda, azt kapják, amit megérdemeltek/nek !
Yoda69
Miert kell ezen kiakadni? Minden diktator igy vegzi elobb vagy utobb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.