Czeglédy Csaba négy órát töltött a Nyomozóiroda budapesti központjában. Megerősítette terhelő vallomását Lazáry Viktor ellen. A Blikk szerint a rendőrség számára nem kérdés, hogy a rejtett kamerás felvételen a szombathelyi alpolgármester szippant valamit az orrába.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Lazáryról már az Isten sem mossa le, hogy drogos. Még akkor sem, ha bebizonyosodik az ártatlansága. Mindig úgy fog szerepelni, hogy ő az a politikus, akinek volt valamilyen drog ügye.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Lazáryról már az Isten sem mossa le, hogy drogos. Még akkor sem, ha bebizonyosodik az ártatlansága. Mindig úgy fog szerepelni, hogy ő az a politikus, akinek volt valamilyen drog ügye.
pbalage
@kkalman: Moldova György: Lopni tudni kell című művében van egy ilyen egyperces, pont erről, amit és ahogy írtad. Nekem is ez jutott eszembe.
Don Quijote
@kkalman: mert amolyan fityeszesen elb@szta, legalább úgy mint a snittpaja. Az elején vagy beismeri és kezelteti magát, vagy ha nem fogyasztó, ad egy haj vagy köröm mintát és a szart is kiperli a Czeglédyből!
bundi
szokásos forgatókönyv...
kiderül valami órdítóan nagy gebasz valami narancsosról, ...egyből előveszik a szocikat, és a legkisebb hülyeséget is felfújva megpróbálják elterelni a figyelmet... vagy jön a békamenet, és tüntet a csúnya unijó, meg a ájemef fideszt lejárató kampánya ellen.
Szvetlana
Most már ezek után akármennyit pisilhet, akár egy 5 literes dunsztos üveggel is viheti a mintát, akkor is drogos marad a köztudatban.
P-Márta
A rendőrség pedig fél, attól, hogy nem megalapozott vádaskodás miatt intézkedik és a gyanúsított feljelenti.
Volt egy ügy itt nálunk, s emiatt leálltak a befejezéssel !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.