Bár még mindig több újszülött jön világra természetes szülés útján, világszerte egyre nő a császármetszések száma. Hazánkban ennek a műtéti eljárásnak az aránya átlagosan 35 százalék körül mozog, de vannak olyan kórházak, ahol az 50 százalékot is meghaladja - írja a Magyar Nemzet....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
De miért két dolgot tudok felhozni az egyik csoport aki nem akar a vajúdás miatt a másik meg az első szülését 35 év után vállalja itt már az orvosok szoktak a császár mellett dönteni. A császár szüléses anyák még a szoptatást sem nagyon vállalják és kevésbé kötődnek a gyermekhez.
JAJMÁR
A császárral született babák kevésbé ellenállóak a betegségekkel szemben, és az életben is gyengébb a kudarctűrő képességük. A "megszületés" az első sikerélmény :)

Az orvosi javaslat rendben van, de az a nő, amelyik választja a császárt, tulajdonképpen a cél előtt feladja. Olyasmi, mintha a hegymászó az erőt próbáló mászás utolsó 10 m -nél felvitetné magát a csúcsra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.