K. Krisztinát kocogás közben gyilkolták meg Soroksáron. A hírek szerint a kegyetlen bűncselekmény során az asszony testét meg is becstelenítették. Kardos Lajos a Frizbiben beszélt az esetről Hajdú péterrel.

A műsorvezető egyik első kérdése az volt, hogy milyen kapcsolatban volt a pár. Szép és kiegyensúlyozott házasságuk volt, mondta Kardos Lajos. A bűncselekmény estéjével kapcsolatban elmondta, hogy már akkor rossz érzése volt, amikor a rendőröket még nem értesítették. Olyannyira, hogy amikor már a kisfia is azt kérdezte, merre van az édesanyja, egyedül indult el megkeresni. Akkor tudatosodott benne igazán a tragédia, amikor a rendőrkutyák megtalálták az asszony holttestét.

Hajdú Péter szerint ilyenkor először mindenki azon kezd el gondolkodni, hogy ki lehetett a tettes. A legfrissebb információi szerint jó pár évvel ezelőtt Soroksáron a férfi rendőrként jogos önvédelemből lelőtt egy embert. Kardos Lajos az esettel kapcsolatban nem kívánt részleteket elmondani, de mint mondta biztos abban, hogy a rendőrség ezt az esetet is megvizsgálja majd.

Soroksári gyilkosság: a rendőrség a férj előtt is titkolózik?

Elhangzott az is, hogy a rendőrök az eset súlyosságára való tekintettel nem kérte a férfit, hogy azonosítsa a feleségét. Beszélgetésük során a férj elárulta, hogy a hatóságok egyelőre őt is gyanúsítottként kezelték egy ideig, ahogy az egyes újságokban is megjelent. Mint mondta, ezzel semmi problémája nem volt, hiszen ez szükséges ahhoz, hogy időben ki tudják zárni az igazi gyanúsítottak körében.

"A feleségem azt mondta, hogy nem szeret otthon, a falak között futni, amit ő szeret, az a Duna. Ott szeretett sportolni" – mondta a férj.

Hajdú Péter felhozta az interjú során a Futapest korábbi elnökének szavait, aki első felindultságában azt írta, hogy az asszony megérdemelte, amit kapott. Ezt később visszavonta, sőt bocsánatot is kért, mint írta, elkeseredésében és első dühében írta azokat a sorokat, amiket sajnál. 

A férfi a fiának először nem árulta el, hogy az édesanyját meggyilkolták. Ezt csak azután volt kénytelen megtenni, hogy a gyerek osztálytársai az elkövetőkről érdeklődtek nála. A kisgyereket természetesen pszichológushoz viszik, hogy fel tudja valahogy dolgozni az esetet. 

Kardos Lajos azt is elmondta Hajdú Péternek, hogy az ügyet a médiában tulajdonképpen kirobbantó Schobert Norbi rendszeresen segít nekik azóta is. 

Az üggyel kapcsolatban a rendőrségtől semmi olyan információt nem kapott, amelyet eddig nem árult el. Magáról a bűncselekményről is a boncolás után értesült.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Persze mert mindent kifecsegne Hajdú vagy valamelyik bulvár újságnak .
sértett1
Sajnos , ma a terheltnek több joga van, mint a sértettnek...a sértett másfél évi "nyomozás " :) után a nyomozó hatóságtól, ügyészségtől még azt sem tudhatja meg, hogy meddig hosszabbították meg a nyomozóhatóságnál a nyomozás idejét. Semmiféle információt nem adhatnak..., míg a terheltet és jogi képviselőjét mindenről tájékoztatják állítólag. Lenne itt dolguk a jogalkotóknak is... arról nem is beszélve, hogyan húzzák az időt a nyomozás alatt. Mért tartanak a legkisebb ügyek nyomozásai is évekig ? Idős sértettek esetében arra várnak talán, hogy meghaljon a sértett ?
kukac50
Nem a gyilkos elfogásán, hanem az autósok büntetésén fáradoznak.
Új törvények, egyre rosszabb nyomozati eredmények vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.