Szeptember 5-én fosztották ki a tatai ékszerüzletet, az üzletben készült felvételeket viszont csak most hozták nyilvánosságra. Ahogy a Kemma.hu írta, a tetteseket azóta sem találják.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@entero: Érdekes amit írsz!Egy olyan pártot támogatsz ami milliárdokat lop és belehazudik a képünkbe és a tiédbe is és még Te várod el,hogy az emberek tisztességesek legyenek és mondj már egy piacképes szakmát egy olyat amit tisztességesen megfizetnek és itt Magyarországon van??Mert sajnos sehol se fizetik meg rendesen az embereket csak.ha külföldre mennek dolgozni vagy feketén.Egy vállalkozás elindításához meg tudod egyáltalán hány forint kell??Gondolom ha tudnád nem írnál hülyeségeket!100.000 forintos fizetésből megélni nem lehet nemhogy vállalkozást indítani és fent tartani!!És nyugi hozzád meg máshoz nem fogok betörni nem vagyok rászorulva a lopásra,de ha egyszer tényleg rá leszek kényszerülve akkor megyek,de akkor már nem leszek egyedül és bármikor rákényszerülhetsz Te is nem kell hozzá sok lehet most jól megy a szekér,de kitudja mi lesz még 5-10 év múlva!!Ezt ne felejtsd el!!!
entero
@rokker33: Tudod, én akkor sem lopnék, ha úgymond rákényszerülnék, habár ez nem ma lesz, de nem is a következő 100 évben. Nagyon is jól tudom, mennyi tőke kell egy vállalkozás elindításához, nem ma kezdtem. Tudod, kétfajta tőke létezik: szellemi, és anyagi. A többi már megy, mint a karikacsapás. Egy magára valamit is adó cég, gyár, stb. pedig megfizeti a dolgozóit, főleg a szakembereket, különben csak akadozna a gépezet. Hozzám jöhetsz betörni nyugodtan, még az udvarra sem jutnál be...:-)
rokker33
@entero: Na akkor tudod,hogy több százezrekről vagy inkább több milliókról beszélünk és ez csak egy kis kocsma vagy egy kis ABC bolt.Egy építkező vállalat egy üzlet sokba kerül és hiába az elszántság,ha nincs rá keret!Az meg szégyen,hogy a szakmunkásoknak a minimális BRUTTÓ 114.000 Ft a fizetésük!Ezt nem nevezném fizetésnek,de még megélni,se lehet belőle lehet nálad többet fizetnek nem tudom,de a vállalkozók többsége inkább ezt a pénzt szereti kifizetni a munkásoknak vagy a 98.000 ret!És ez a mostani és az előző kormány hibája is mert nem az áraknak megfelelően emelte a fizetést így egyre több pénzért egyre kevesebbet tudunk venni!
entero
@rokker33: Igen, részben igazad van, de elhiszed nekem, hogy nagyon sok ember örülne annak, ha legalább annyi fizetést kapna, amennyiről te beszélsz? Tudod, sokan még a 114 ezret sem keresik meg, mégis képesek a normális életre, csak szerényebb körülmények között. Szépen is néznénk ki, ha mindenki lopni járna, aki ennyit keres...
kiskutyauto
@Hellcat: A füstpatron bedobása több funkciós.. 1. sok percre kvázi láthatatlanná teszi a kirabolt boltot, s mivel az árus ki lett ütve (ő egy ideig nem hív senkit), 2. nem megy be senki egy füsttel teli boltba, ergo egy arra sétáló esetleges oda igyekvő, vagy csak at hoc nézelődni kívánó vevő MÉGSEM MEGY BE, egy telifüstölt helyre nyilván és nem látja, hogy megtörtént a rablás... csak azt hogy nagy a füst. Mindenki előbb tűzre gondol kintről mint rablásra. (a boltos még "alszik" édesdeden ugyebár eme események közben...)
Így nyernek legalább fél óra egérutat, mivel kívülről úgy látszik hogy tűz van és nem az hogy rablás volt; és a közelben levők előbb a tűzoltókat hívják, csak jóval később a zsarukat, amikor oszlani kezd a füst illetve amikor a behatoló tűzoltók észreveszik a rablást, mire a rendőröket hívják, akiket a boltos is hív ha magához tér (reméljük csak sokkolózták és nem megölték - elég profiknak tűntek, a profi nem gyilkol ha nem nagyon muszáj, mint látható a kalapácsot sem használták, mert nem volt muszáj, nyitható volt az összes fakk könnyen), Hogy a magához térő boltos vagy a tűzoltók, vagy egy menteni próbáló járókelő konstatálja a rablást és hívja a zsarukat mindegy, néhány perc a difi... ezalatt pedig már árkon-bokron túl van a rablóbanda... Aztán pedig akadályozza is a füst a helyszínlelést, mivel lassan oszlik; a forró nyomon üldözést is zavarja, késlelteti... Bár a kameraképet is szépen kitakarta a füst (ebből látható hogy milyen sűrű), de jelen esetben annak semmi jelentősége... Kb ennyi a füst szerepe szerintem... (tévedés jogát fenntartva) ;)
Hellcat
@kiskutyauto: Értem. Nagyon köszönöm a részletes választ :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.