Egy népes magyar kolóniával lakott egy bérlakásban három napig R. Elemér és fia, Henrik, akik múlt hét végén szöktek el ároktői házi őrizetükből – olvasható a Blikkben.

A rendőrök hamar a megtalálták a szökött fegyencek búvóhelyét, annak ellenére, hogy jól megtervezték a szökést, ám arra nem gondoltak, hogy számos nyomot hagynak maguk után. A lap úgy tudja, a rendőröknek az is segített, hogy R.-ék még a házi őrizet alatt felvették a kapcsolatot korábbi ismerőseikkel, akik egy svájci, prostikat futtató banda tagjai voltak.

Az még nem világos, hogyan jutottak ki Svájcba, de az biztosnak tűnik, hogy segítség nélkül mindez lehetetlen lett volna. – Ha beleegyeznek a kiadatásba, akkor gyorsított eljárásban visszavihetik őket Magyarországra. Ha nem, akkor Magyarországnak kérelmet kell benyújtania – mondta a Blikknek Folco Galli, a svájci főügyészség kommunikációs vezetője.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Dr plágium: Már egy csomó kép készült róluk kitakarás nélkül, nézegesd azokat. :) Azon se szebbek. :DD
Hehe
és ezeket még tovább fogjuk hízlalni... :P
verőce21
Csupa szimpatikus, megnyerő arcú fiatalember...:)

Azt hiszem, a Svájci Szövetségi Rendőrség megvizsgálja a "szállásadóik" megélhetési forrásait is. Egyébként pedig csak gratulálni lehet a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodájának!
sokanvagyunk
@nemkati: Várjunk csak nyugodtan a kiadatással - ott legalább elzárva vannak!
egyember
@sokanvagyunk: ... és nem mi etetjük őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.