Kemény hangnemben olvas be az Amszterdamban leszerepelt magyar fociválogatottnak a Magyar Hírlap publicistája, Bayer Zsolt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Sokkal többet nyert volna vele az ország ha az adónkat nem a fociba és a stadionokba nyomta volna a ME, hanem szellemi tőkét kovácsolt volna belőle ami az országunk egyetlen esélye lenne. Helyette a felsőoktatásból átcsoportosította a pénzünket a fociba.
A teljesítmény és elvárások nélküli, non profit foci politika eredménye beérett, csakúgy mint az unortodox gazdaságpolitika.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hallgatag
Nem ismerek Bayer Zsoltra !!! Eddig is keményen, és szókimondóan beszélt, irt !!!
De most kivételesen nagyon is öszinte kirohanása volt !!! Azért jó lenne, ha ezt a véleményét megbeszélné O.V.-al, mert ugye a diktátor álma a magyar foci !!!
Kiváncsi lennék erre a beszélgetésre, de szerintem ez is ( mint a többi ) egy
" megrendelt " cikk csupán ...Mert ugyebár egy ilyen poszton levö újságíró
kizárólag csak szigorú cenzúra után jelenti meg a cikket...Majd kiderül...:)
Hellcat
Azt mondják a stadionok a jövő nemzedékének épülnek...DE HA A JELEN szarban van akkor az nem kéne hogy prioritást élvezzen???
nehogymá
eddig is szar volt a focink.ugy mentek ki a pályára,hogy ötletük nem volt.mexico óta állandóan az alapokat emlegetik.az azért nem most volt.na de kérdem én,ha ugyanazok az edzök segitök vannak még mindig a foci körül akik végig asszisztálták a lejtöt,akkor ki a f zom fog jó utánpótlást nevelni?he?állitólag mindegyik edzönek meg van a licence,nem e azt is ugy vették mint a doktorátusokat,meg a diplomákat.nem a focistákat kell szidni,teniszezönk sincs világ szinvonalu mégis jól keresnek.annak szidja az anyját aki sziporkát látott eebben a válogatottban vagy a régiben és neki feszült templomot emelni a szarnak
Tootsy
zsoti eleg karrierista ahhoz - a partkonyve sorszamat nezve -, hogy pl. ebben ne kelljen a goreval egyeztetnie (aki kulonben is most a golyoit epp a Gangeszba logatja), de lehet, hogy most neki is elgurultak a bogyoi, mert egesz normalis, hasznalhato, de foleg igaz, amit ir, tehat nincs benne tudatmodosito (eppen)...

Szomoru, hogy a londoni 6:3-bol el az egesz foci a mai napig, meg Puskas Ocsi emlekebol,...

Valakinek mar tenyleg v@lagba kene rugni ezt a rengeteg eloskodot, es elkuldeni oket Erpatakra, kovet torni ...Aki visszajon, beallhat seged-labdaszedonek, aztan kesobb meglatjuk...:o)))
mariaberta
A válogatott takarodjon? És te meg a barátaid fogják alkotni a jövőbeni válogatottat?
Na az klassz lesz, és jókat fogunk szórakozni, amikor csámpás lábaiddal gólt szeretnél rúgni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.