Orbán Viktor úgy fogalmazott, 2010-ben nem gondolta volna, hogy három év múlva minden hétre jut egy-egy gyáravató vagy alapkőletétel. Ez azt jelenti, hogy hazánk újraiparosítása jó ütemben halad – jegyezte meg. A kormányfő kiemelte, mi, magyarok nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, minthogy egy erős nemzeti ipart hozzunk létre, amelynek segítségével újra a térség élenjáró gazdasági teljesítményét mutathatjuk fel. A miniszterelnök a MOL-t a az erős nemzeti ipar zászlóshajójának nevezve leszögezte, a magyar állam a vállalat legnagyobb részvényese. Ez számunkra azt jelenti, hogy ennek a cégnek a legnagyobb szelete tulajdonképpen a magyar emberek kezében van – jegyezte meg. A mai napon egy olyan üzem alapkövét tesszük le, amely egy 30 milliárd forint értékű és világszínvonalú fejlesztés keretében valósul meg – emelte ki. Mint mondta, ez a beruházás hosszú távon megőrzi és erősíti hazánk gazdasági pozícióit Európában. Tájékoztatott arról is, hogy a Tiszaújvárosban gyártásra kerülő...

Forrás: fidesz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@nyanya001: Magyarország a vas és acél országa lesz! - mondta Rákosi.
Se vasunk, se szenünk. Amink van, azt elzavarjuk! (Gyengébbek kedvéért a szellemi tőkére gondolok!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
Fűnyíró és gereblye gyárak kellenek minden mennyiségben !
gabrella
Agrár-ipari esetleg.De ha közben kiéheztetik a dolgozókat 20 év múlva sem lesz semmi.
Nil
@bencemacska: Nekem is ez jutott eszembe ... vajon hányan hiszik el hogy ez lehetséges?
csikknorisz
"nemzeti ipar". Nem kell ilyen nagyarcúnak lenni. Más nemzetek kiszolgálói vagyunk, mert itt alacsonyabb bérért tudnak dolgoztatni, mint az anyaországban. Ez is több a semminél, de azért nagy össznemzeti büszkeségre nem ad okot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.