Polgár? Elmúltnyolcév? Rezsiharc? Fontos jelszavak, de nyomába sem érhetnek az örök győztesnek, annak, aminek az előző választások óta bérelt helye van a legfontosabb nemzeti ügyek között Orbán Viktornál. Persze nem csoda a kiemelt szerep, ha az államadósság elleni háború, a gazdaság, a versenyképesség, és még ki tudja mi is csak ettől függ a kormányfő szerint. Így vette át az uralmat minden más felett a munka és a termelés szentsége Orbán Viktornál.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Kizárólag az Ö kezében van Magyarország sorsa,
és a demokrácia helyett a diktatúrát választotta
Ut a királyság felé ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsuga
@Hellcat: Természetesen nem haragszom. Néha tényleg nem könnyű eligazodni az írásokban, hogy melyiket szánják csak viccnek.
nemzeti_nyugdíjas
@entero: Én kétkezi munkára értem. Vállalkozásban embereket foglalkoztatva a megélhetésnél több kell, hogy legyen. Egy szakmunkás, akármilyen jó szakmában nem keres annyit, hogy meggazdagodjon. Erre ügyel a kormány különböző elvonásokkal. Gazdagodni csak a huncutok, és attól rosszabb a becstelenek tudnak.
Pálinkafőző Rézüst
A köpönyegeihez ragaszkodik a pali. Szüksége is lesz még néhányszor cserélnie őket, ha nem akar egy 2X2-esben megpenészedni.
mátmar
Dehogy nem! Ragaszkodik a hatalomhoz, a stadionjaihoz, a felcsúti kisvasúthoz, a család vagyonának gyarapodásához, a haverok milliárdos juttatásaihoz stb. stb.
gödörben
@entero: Naná, hogy mindent leírhatsz. Aki írkál az nem tüntet és nem vesz részt semilyen megmozdulásban. Valahol olvastam. Az írás is olyan kiengedjük a gőzt pufogás megoldásra törekvés nélkül.
kiskutyauto
A nemzet történelmei szégyene és megrontója... hazaáruló pszichopata viktátor...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.