A tatai rendőrök szombaton elfogták a 34 éves H-né T. Alizt, aki beismerte, hogy kislányát megszületése után megfojtotta és október 15-én kedden hajnalban egy paplanban két szemétgyűjtő között hagyta – tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.

Léber Gabriella elmondta, az asszony vallomása szerint a gyermeket szeptember 26-án élve szülte meg. Holttestét egy táskába tette és több napig az alagsori tárolóban hagyta. Otthonában a nyomozók megtalálták annak a paplannak a többi részét, melybe a testet becsomagolta.

A rendőrség kezdeményezi az asszony előzetes letartóztatását és tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés miatt indítanak eljárást ellene.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Ilyenkor sajnálom amiért eltörölték a halálbüntetést. Sok asszony az életét adná egy gyerekért, ez a lény pedig egyszerűen megfojtja a saját gyermekét.
Dr plágium
Ilyenkor sajnálom amiért eltörölték a halálbüntetést. Sok asszony az életét adná egy gyerekért, ez a lény pedig egyszerűen megfojtja a saját gyermekét.
miazavalami
@Hírvadász: Ez sokkal szörnyűbb mint egy gyilkosság.
Tekla
Aki nem látott még nyomort ,kilátástalan anyát ,az ítélkezik.
Miből nevelje fel ,munka ,nincs , lakás nincs? Az apát még ki is tünteti a társadalom ,ha cserben hagyja az asszonyt a gyerekkel ! Pedig társ ( tettes). Ha nincs rokon ,barát aki ekkora hord erejű ügyben segíthet? Akkor mi fordul meg egy anya fejében először ,hogy ilyen életet nem kíván a gyerekének. Mert ennél a halál is jobb. Megértem Őt!
Azt ültetném a vádoltak padjára akik miatt ilyen az életünk(nyomorunk,létezésünk ,mert ez nem élet).
Hírvadász
@Tekla: "Azt ültetném a vádoltak padjára akik miatt ilyen
az életünk(nyomorunk,létezésünk ,mert ez nem élet)." ... tessék???
Hányan élnek ma az országban szerényen és mégse ölik meg az újszülöttjüket?? Hányan várnak örökbefogadásra?? Hány szülőnek hal meg a kisbabája az anya hasában?! akik mindent megtesznek és nem lehet saját gyerekük?? és megértsem az olyan söpredéket,aki megöli a saját vérét? soha, mélyen elítélem ezt a gyerekgyilkost. És te megérted, hogy megölte?? És le is írod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.