A legendás újságíró, Aczél Endre kiakadt azon, hogy az X-faktor készítői egy pornós nőt sztárolnak és állítanak be eszményként a fiatalok előtt.

Az X-faktor egyik „mentora", Tóth Gabi azzal talált udvarolni az egyik – mondjuk meg, egyáltalán nem tehetségtelen – versenyzőnek, Krasznai Tündének, hogy „és milyen szexi vagy". Értsd: nemcsak jól énekelsz, van erotikus kisugárzásod is.

Na most vagy a sokat látott, sokat megélt Tóth Gabi hülye, vagy a közönségét nézi annak. Tudniillik a bájos Tündéről rajta kívül (?) szinte mindenki tudta, hogy a versenyző nevet nem az énekével, hanem pornóvideókon nyújtott „alakításaival" szerzett. Sajnálatos módon ezek a meglehetősen szaftos – a hard pornó kategóriájába írható – videók minden különösebb erőfeszítés nélkül lehívhatók az interneten, és tartok tőle, hogy az X-faktor zömmel ifjú közönsége a szilikonajkú szépséget nemcsak a szemével vetkőzteti a műsor színpadán, hanem a maga több mint mezítelen valóját csodálja az indavideo.hu oldalain. Tizenkét évtől fölfelé. De lehet, hogy lejjebbről kéne indulnom.

Aczél Endre írásának folytatása a Galamus-Csoport oldalán olvasható >>>

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Szerintem a színpadon nyújtott teljesítményét értékelték, az viszont jó volt. A közönségnek is tetszett, mert sok szavazatot kapott. Ha a közönség elítélné a múltja miatt, akkor nem szavaztak volna rá. Valahol talán még rokonszenves is, mert tudta, hogy ki fog derülni a múltja, ennek ellenére mégis vállalta a szereplést.
Aczél éppen ezen akadt ki, holott voltak kétes alanyok a villában nem kevesen. Azoknak a kétes elemeknek a mindennapi semmittevései sem voltak éppen példaképek az ifjuság előtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
Szvetlana különösebben nem érdekel mit csinált a nö,viszont,hogy minden áron szerepelni akar az nyilván való.nem nézem se ezt a müsort se a többit.föleg.hogy kereskedelmi tv csinálja,ahol a beválogatásnál már fö szempont,hogy mit lehet kihozni belöle a bulvár müfajban.ezek nem esetleges dolgok ,levannak papirozva az ujságok tv csatornák rádio állomások között.a tv 2 rádioja a bumerángos volt az rtl é a másik.mivel minden szar tv müsor egyéb hiján népszerü tud lenni,lásd gyözikesó,párkeresö borzalmak,azért van abban valami amit Aczél mond.szerintem már cinálják a csajnak az ujjjj erotikus naptárat .amiböl csakisebbenazujságban láthatnak néhány képet bla bla.
Szvetlana
@nehogymá: azt hiszem megszólítottál, tehát illő válaszolnom. Az, hogy ki-mit néz egy TV csatornán, az a szíve, joga. Ha nem tetszik, elkapcsol onnan. Egy valamit látnod kell, a kereskedelmi csatornák egy nagy üzletpolitika része. Csakis olyan műsorokból tudja magát fenntartani, ami magas nézettségű, mert ez hozza neki a bevételt. Addig, amíg igény van Győzikére és ezt a nézettség igazolja, addig fogják nyomatni. Nekem ugyan nem, mert annyira idegesít, hogy elkapcsolok. De milliók nem kapcsolnak el.
Te Aczélnak adsz igazat, oké, rendben van, neked ez a véleményed.
Az erotikus naptár egy másik nő attrakciója, ami érdekes módon mind elfogy az utolsó darabig, de mindenki szídja ezt a nőt. Én nem veszek róla naptárat, én az állatképes naptárakat vásárolom. Naszóval, ahány ember annyi vélemény-ízlés:))
nehogymá
nem azt mondtam,hogy mindenbe igaza van,de van benne igazság.hányan jelentkeznek a valóság showkba?nem szidtam se ezt a nöt se mást.de ki van a tököm a kiszel tündikkel.arra gondolok,hogy nem akarja észre venni ,hogy kiöregedett.de a bulvár meg a kereskedlmi tv k eltartják ,akármilyen rettenetes.az,hogy igy válaszolok azért van mert valamilyen oknál fogva hiába kattintok a válasz gombra nem müködik.én is vettem már csini fius naptárat a hugomnak,ahol a jóképü ifjak fejére a kisebbik fiam nem igazán jól sikerült arcmását ragasztottam.megállt benne az ütö mikor belenézett.jót röhögtünk
Szvetlana
@nehogymá: Hát igen, ez a bulvár:)) Nagyon leterhelt az internet ma este, az én gépem 16-és 17 között totál lefagyott, meg sem mozdult.
Látom, Te is szereted a humoros dolgokat. Én az állatos képeket gyűjtöm évek óta, no és asszony lévén a recepteseket:))
bretagne
@Szvetlana: Én most nagyot csalódtam Aczél Endrébe. Azt hittem, hogy ő nem álszent, de tévedtem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.