A legendás újságíró, Aczél Endre kiakadt azon, hogy az X-faktor készítői egy pornós nőt sztárolnak és állítanak be eszményként a fiatalok előtt.

Az X-faktor egyik „mentora", Tóth Gabi azzal talált udvarolni az egyik – mondjuk meg, egyáltalán nem tehetségtelen – versenyzőnek, Krasznai Tündének, hogy „és milyen szexi vagy". Értsd: nemcsak jól énekelsz, van erotikus kisugárzásod is.

Na most vagy a sokat látott, sokat megélt Tóth Gabi hülye, vagy a közönségét nézi annak. Tudniillik a bájos Tündéről rajta kívül (?) szinte mindenki tudta, hogy a versenyző nevet nem az énekével, hanem pornóvideókon nyújtott „alakításaival" szerzett. Sajnálatos módon ezek a meglehetősen szaftos – a hard pornó kategóriájába írható – videók minden különösebb erőfeszítés nélkül lehívhatók az interneten, és tartok tőle, hogy az X-faktor zömmel ifjú közönsége a szilikonajkú szépséget nemcsak a szemével vetkőzteti a műsor színpadán, hanem a maga több mint mezítelen valóját csodálja az indavideo.hu oldalain. Tizenkét évtől fölfelé. De lehet, hogy lejjebbről kéne indulnom.

Aczél Endre írásának folytatása a Galamus-Csoport oldalán olvasható >>>

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Szerintem a színpadon nyújtott teljesítményét értékelték, az viszont jó volt. A közönségnek is tetszett, mert sok szavazatot kapott. Ha a közönség elítélné a múltja miatt, akkor nem szavaztak volna rá. Valahol talán még rokonszenves is, mert tudta, hogy ki fog derülni a múltja, ennek ellenére mégis vállalta a szereplést.
Aczél éppen ezen akadt ki, holott voltak kétes alanyok a villában nem kevesen. Azoknak a kétes elemeknek a mindennapi semmittevései sem voltak éppen példaképek az ifjuság előtt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Messze az egyik legjobb énekes az idei eresztésben ez a Krasznai.

És rossz az, aki rosszra gondol, Aczél bácsi rögtön arra asszociál, hogy most akkor minden kislányból pornós lesz, ha megnézi az adást. Én nem ezt szűrtem le, nekem "azt mondja" ez az eset, hogy lehettél akármilyen hülye, hozhattál akármilyen rossz döntést a múltban, ha valamiben tehetséges vagy, akkor az előbb-utóbb felülkerekedik és utat tör magának. És ez a csaj éneklésben tehetséges.
SwordFish
@leszúrt rittberger: Ó, a vén erkölcscsősz, hogy oda ne rohanjak ! :-D

A csajnak a legjobb a hangja a mostani mezőnyben a női versenyzők között ! És a tehetsége számít, nem a múltja! Így van! :-)
űrbán
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

--Még egy dobásod van a Propelleren, aztán repülsz. Senki nem kíváncsi itt a folyamatos gyalázkodó, mocskos beszédedre.
anonymouse
Várjuk ki a végét. Lehet h ez csak a pornó promója.
Szvetlana
Szerintem a színpadon nyújtott teljesítményét értékelték, az viszont jó volt. A közönségnek is tetszett, mert sok szavazatot kapott. Ha a közönség elítélné a múltja miatt, akkor nem szavaztak volna rá. Valahol talán még rokonszenves is, mert tudta, hogy ki fog derülni a múltja, ennek ellenére mégis vállalta a szereplést.
Aczél éppen ezen akadt ki, holott voltak kétes alanyok a villában nem kevesen. Azoknak a kétes elemeknek a mindennapi semmittevései sem voltak éppen példaképek az ifjuság előtt.
valakiaki
Aczél vagy hülye, vagy hülyének néz másokat! Ha szabad a saját fordulatával élnem.
És ha pornózott valaki, vagy bármi más módon hibázott a múltban, akkor húzza le magát a wc-n? Legyen öngyilkos, függetlenül attól hogy ért-e máshoz is profi szinten? Vén hülye álszent idióta.
entero
@Szvetlana: Nem attól lesz valaki pornószínésznő, hogy lát olyanokat. Tünde nem útszéli volt, hanem filmeket készített, megjátszott jelenetekkel, ugyanis tévedés, hogy ezeket egy az egyben veszik fel, egy jelenetet akár egy napon keresztül is csinálhatnak, és sok trükk is van ezekben a filmekben. Persze, mindettől függetlenül nem díjazom az eddigi tevékenységét, de mindenkinek megvan a maga keresztje, amit a nyakába tehetnénk.
yazo64
Most mi a probléma?
Tünde csinált amit csinált a múltjában, az énekhangja kiváló, bezzeg amikor zámbó úrfi adásról adásra tönkrevágta a hallójáratainkat, akkor nem berzenkedett senki?
Tünde most legfeljebb bebizonyította a mittudoménmelyikország kutatási eredményét miszerint a fehérje jót tesz a hangszálaknak:)
yazo64
@entero: Megjátszott jelenetek? Belenéztem a múltkori cikknél néhány belinkelt filmjébe, nem hiszem ha egész napon keresztül részletekbe vették is fel a jeleneteket, élvezte volna a csaj... basszus, könyékig bent jártak az alfelében, az nem volt trükkfelvétel... trükkfelvétel brúszvilisznél van pl az utolsócserkészben...
nehogymá
Szvetlana különösebben nem érdekel mit csinált a nö,viszont,hogy minden áron szerepelni akar az nyilván való.nem nézem se ezt a müsort se a többit.föleg.hogy kereskedelmi tv csinálja,ahol a beválogatásnál már fö szempont,hogy mit lehet kihozni belöle a bulvár müfajban.ezek nem esetleges dolgok ,levannak papirozva az ujságok tv csatornák rádio állomások között.a tv 2 rádioja a bumerángos volt az rtl é a másik.mivel minden szar tv müsor egyéb hiján népszerü tud lenni,lásd gyözikesó,párkeresö borzalmak,azért van abban valami amit Aczél mond.szerintem már cinálják a csajnak az ujjjj erotikus naptárat .amiböl csakisebbenazujságban láthatnak néhány képet bla bla.
Szvetlana
@nehogymá: azt hiszem megszólítottál, tehát illő válaszolnom. Az, hogy ki-mit néz egy TV csatornán, az a szíve, joga. Ha nem tetszik, elkapcsol onnan. Egy valamit látnod kell, a kereskedelmi csatornák egy nagy üzletpolitika része. Csakis olyan műsorokból tudja magát fenntartani, ami magas nézettségű, mert ez hozza neki a bevételt. Addig, amíg igény van Győzikére és ezt a nézettség igazolja, addig fogják nyomatni. Nekem ugyan nem, mert annyira idegesít, hogy elkapcsolok. De milliók nem kapcsolnak el.
Te Aczélnak adsz igazat, oké, rendben van, neked ez a véleményed.
Az erotikus naptár egy másik nő attrakciója, ami érdekes módon mind elfogy az utolsó darabig, de mindenki szídja ezt a nőt. Én nem veszek róla naptárat, én az állatképes naptárakat vásárolom. Naszóval, ahány ember annyi vélemény-ízlés:))
nehogymá
nem azt mondtam,hogy mindenbe igaza van,de van benne igazság.hányan jelentkeznek a valóság showkba?nem szidtam se ezt a nöt se mást.de ki van a tököm a kiszel tündikkel.arra gondolok,hogy nem akarja észre venni ,hogy kiöregedett.de a bulvár meg a kereskedlmi tv k eltartják ,akármilyen rettenetes.az,hogy igy válaszolok azért van mert valamilyen oknál fogva hiába kattintok a válasz gombra nem müködik.én is vettem már csini fius naptárat a hugomnak,ahol a jóképü ifjak fejére a kisebbik fiam nem igazán jól sikerült arcmását ragasztottam.megállt benne az ütö mikor belenézett.jót röhögtünk
Szvetlana
@nehogymá: Hát igen, ez a bulvár:)) Nagyon leterhelt az internet ma este, az én gépem 16-és 17 között totál lefagyott, meg sem mozdult.
Látom, Te is szereted a humoros dolgokat. Én az állatos képeket gyűjtöm évek óta, no és asszony lévén a recepteseket:))
bretagne
@Szvetlana: Én most nagyot csalódtam Aczél Endrébe. Azt hittem, hogy ő nem álszent, de tévedtem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.