Három-öt év alatt lehetne kivezetni a lakáscélú deviza alapú jelzáloghiteleket - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter pénteken az M1 Ma reggel című műsorában, kiemelve, hogy a kormány olyan megoldást szeretne találni a devizahitelesek problémájára, amellyel jövőre már 15-20 százalékkal csökken az érintettek törlesztőrészlete....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ez is csak a nagy átverés kategóriája, mert kitudja 2001-ben miként egyezkedtek a bankokkal, hogy bevezessék nálunk a deviza alapú hiteleket. Amire ugye az akkori Orbán kormány bólintott rá.
valakiaki
És ezek még csak a lakáscélúak!
Teljesen érthetetlen hogy miért csak azok(dehogy érthetetlen, ezt lehet a laikus hülyéknek beadni akik nem érintettek és nem néznek utána, viszont így olcsóbb lesz a "megmentés" ha szűkítik a kört), mikor egy autóhitel vagy szabadfelhasználású hitel esetén ugyanúgy elvihetik, és el is viszik a házad a fejed fölül, lásd. végrehajtási törvény!
gabrella
@valakiaki: Bizony ha valaki nem tudja fizetni az autóhitelét annak is megy a lakása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.