A kétségtelenül eddigi legpotensebb ötlet nem is a pártok köréből érkezett. Vagy legalább is nem nyilvánvalóan a pártok környékéről. A korábban a Facebook-ról kiszorított ellenzéki csoport, az Orbán lapjáról kitiltottak társasága II. dobta be a köztudatba. Név szerint Tétényi Éva esztergomi polgármester jelölésének felvetésével. Még az sem kizárt, hogy gegnek szánták. Annak illusztrálására, hogy jelenleg milyen helyzetbe navigálja magát a sok kirakat-anti-orbanista. Ugyanakkor érdemes lehet komolyan venni az ötletet.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Orbántól és a saját gondolkodás nélküli bandájától jobban tudna kormányozni az biztos.
Az Ő körébe olyan emberek dolgoznának akiknek lenne saját véleményük,és elmernék mondani azt. A Fidesz emberei csak a gomb nyomáshoz értenek,nyomják is ész nélkül jelzi az is,hogy az alaptörvényt már négyszer módosították,mert nem volt egy ember sem aki merte volna mondani,hogy ez nem jó ezért vagy azért,tudott volna értelmesen cáfolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.