Egy prostituáltnál bujkált egy svájci bordélyházban a sorozatgyilkossággal vádolt R. Elemér és fia, Henrik – tudta meg a Blikk.

A lap úgy tudja, az idősek kirablói, akik házi őrizetből szöktek meg október elején, egy jó ismerősüknél húzták meg magukat. A hölgy gyakran járt haza, a bandatagok szökése előtt is Magyarországon volt szabadságon.

Az ároktői banda tagjai azon bukhattak meg, hogy noha pontosan kidolgozták a tervet, az elkerülte a figyelmüket, hogy a környezetükben sokan tudtak a kiterjedt svájci kapcsolataikról.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
A vendégmunkás hölgy szabin volt. Aztán eleméren és henriken.
Tootsy
@kamazuka: Mit csodalkozol? Itt, Uj-Zelandon is,... Es ha latnad, hogy nehanyan milyen rondak!?... Hat azonnal felemelned a GST-juket (bocs, AFA-jukat),... (A szoknyajukat mar nem, mert olyan csunyak...De nagyon gazdagok, mert jol megy nekik. Nem is piszkalja oket az allam, hivatalosan is hirdethetsz a napilapokban ugy, hogy "mindenre vallalkozo vekonyka", "csabos ferdeszemu", stb... Sot, vannak utazo prostik is, akik ugy hirdetik magukat, hogy "Irene es Julie 16-25-ig ujra a varosban vannak a szokott szallodajukban, varjak az elegedett klienseket,..."

Nem vicc,...150 NZD egy felora, no extras...
vidi500
@Tootsy: Pedig a régi mondás úgy szól: hogy valaki k..va lehessen, ahhoz FORMA kell!
Úgy látszik nagyon kiéhezettek Új Zélandon egyes férfiak...:-)
nezelodo
Lám mégiscsak igazat mondtak az elfogásuk után, hogy dolgozni mentek. Lányfuttatóként akartak munkát végezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.