Ma 12 óra 30 perckor az ország északkeleti és délnyugati részén is lekapcsolják az analóg földfelszíni tévéadások sugárzását, ezt követően már csak digitális vétellel lehet televíziózni.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Egészen elképesztő, hogy az állam támogatja a digitális tévéadásra való átállást. Miért kell erre adófizetői pénzt költeni? Ha valami érdeke a szolgáltatóknak, tévécsatornáknak, vagyis magántársaságoknak, akkor az a rászoruló fogyasztók támogatása az átállásban. Erre közösségi forrást áldozni nem szabad. A kormány propagandának, minden áron el kell jutni mindenkihez! ... Ez a fidesz egyik kampányfinanszírozási formája, közpénzen! Amiről viszont mélyen hallgatnak, hogy sokkal több földi sugárzású csatornára nyílik lehetőség, vajon, kik kapják meg???
Csizmás Kond
@Manhattan: Ismét butaságot beszélsz, van fogalmad hogy az analóg adás mennyivel nagyobb fogyasztó mint a digitális ?
csikknorisz
@Manhattan: Az állami támogatás a közszolgálati tv-k elérhetősége miatt van, azok nem magántársaságok. Ha ők fizetnék, az ugyanúgy közpénzből menne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.