A hétvégén elkezdődött kötelezőkampányban a vidéken élő gépjármű-tulajdonosok jártak a legjobban, akik tovább csökkenthetik biztosításuk díjukat a PBA Biztosítási Alkusz saját ügyfélkörén belül elvégzett számításai szerint. A budapesti kgfb-tarifák átlagosan egy százalékkal, a megyeszékhelyen élők kötelezője jelentősen, nyolc százalékkal növekedett. Ezzel szemben a kisebb vidéki településeken élőké tíz százalékkal csökkent. Az elmúlt egy évben átalakult a biztosítók erősorrendje is a kgfb piacán; a tavalyi Genertel & Wáberer győztes párosból csak az utóbbi maradt dobogós; mellette 2014-ben az Astra bizonyulhat a legjobbnak.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
500 lélek alatti kisfalu lakosaként a kockázatot az jelenti,ha kerékpárba akarnék benzint önteni hogy jobban menjen.Néha sikerűlni is szokott,de akkor már 50 fok feletti a dózis.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.