Thaiföldön találták meg a magyar zsaruk a félmilliárdos rablóként elhíresült D. János vagyonának egy részét – írja a Blikk.

A bankbetétben 1,8 millió thai baht volt, ami nagyjából 13 millió forintnak felel meg. Igaz, ez az összeg csak töredéke annak a 600 millió forintnak, amit a miskolci biztonsági cég munkatársa ellopott.

A férfi még 2009-ben rabolt ki egy pénzszállítót, a pénzt elrejtette és Thaiföldre távozott. A magyar hatóságok kérvényezték thai kollégáiknál, hogy az egyelőre még érintetlen 1,8 millió bahtot utalják át Magyarországra, de az ottani rendőrség elutasította a kérést. Úgy érvelnek, hogy a számlatulajdonos magyar nő nem gyanúsítottja a bűncselekménynek, az pedig szerintük nem bizonyított, hogy a bankszámláján lévő összeg az ellopott pénzből származik – olvasható a Blikkben.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jameska
Ha 600 Milliót sikkasztott, akkor az miért milliárdok a cím szerint?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kala Majka
Hm!
Éppen Thaiföldön? Ott, ahol a Dobrev-klán is elismert jótevő?
Don Quijote
@Kala Majka: Ne csináld a kalamajkát! Az Indonézia...
qxy
Hihetetlen de igaz . egy központi Méh telep.- a dolgozók azt vihetnek haza, amit akarnak.
egy melós 20 kiló szín hibás 1000 forintost talált egy fa dobozba. Biztos nem oda szánták, és így rossz helyre ment . lényeg, haza vitte és az ötödikes kis fia, " víz festékkel ki javította" és le mentek a boltba. el is fogadták, Majd a nagyobb gyerek a busz megállóba ezressel gyújtott rá, amire egy nyomozó fel figyelt , Ki mentek, el kobozták a több mint 19 kiló ezrest és még az ujságba sem volt benne az eset.
" Az örsön is volt biztos egy kis víz festék? ? ? "
creativehun
Hát ha a Magyar kormány megteheti,hogy magasról leszarja az Interpol elfogatóparancsot akkor a Thai rendőrség is megteheti,hogy nem adja ki a pénzt...és milyen igazuk van!!!
kiskutyauto
Ügyesek a magyar zsaruk ám láthatóan. 600 millióból 13 millióra keményen rárepültek... Don Pintér papa is ki lesz dobva belőle nyilván ugye fiúk? XD
Hajrá szégyenország lúzernépe... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
kukac50
Nem is biztos,hogy azt találták meg csak találgatnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.