Az MSZP lemondatná Balogh Józsefet, aki a minap az ügyészségen elismerte, hogy brutálisan megverte élettársát. Az MSZP szerint cinikus lépés ugyanezen a napon nőkkel szembeni erőszakkal foglalkozó munkacsoportot felállítani.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Jót nevettem a lányok monokliján. Ez a vadállat aki képes elverni így egy gyenge nőt, nem való sem a Parlamentbe, sem a polgármesteri székbe, sem pedig normális emberek közzé. Ezt a pasast pszichiátrián kellene kezelni, és addig nem kiengedni amíg gyógyultnaka nem mondható. viszont ennek kapcsán felmerült bennem, hogy az ilyen országgyűlési képviselőket miért nem lehet felmenteni a pozicióból és visszahívni. Az a képviselő, aki nem viselkedik a magánéletben, hogy a parlamenti állás betöltéséhez erkölcsi tartás megvan, azt el kell bocsájtani. Magyarországon túl sok az olyan állás ahová az urak akár életük végéig is elücsöröghetnek. Ezt meg kellene szüntetni. Ha valaki nem tudja megfelelően teljesíteni a munkáját, vagy erkölcstelenül áll hozzá az ügyekhez, az ugyanolyan ember és alkalmazott mint akárki más.Felmondhatnak neki.
Manhattan
Csak eltávolíttatták a hölgyeket a parlamenti ülésteremből, pedig akár meg is verethették volna őket... Ugye, Fidesz?
nemkati
Azért annak örülök, hogy tisztázták szegény ártatlan komondort. Ő is már majdnem koncepciós per áldozata lett.
dr. prédikátor
Most már csak a szerencsétlen ártatlanul meggyanúsított becsületes vak komondortól kell bocsánatot kérni ennek a zsirdisznónak!!!
percsi
@Manhattan: ha lett volna annyi komondor, megtették volna! Köztudott, a fidesz nőgyűlölő!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.