Életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a Nógrád Megyei Főügyészség egy pásztói férfi ellen, aki márciusban volt felesége jelenlegi férjét megkéselte – közölte a megyei főügyész kedden az MTI-vel.

Zsolnai Andrea ismertetése szerint a vádlott az élettársával ment el március 5-én ahhoz a pásztói házhoz, ahol volt felesége élt jelenlegi férjével.

Az élettárs a kerítésen át bemászott a kertbe, de amikor a későbbi sértett észrevette őket, elszaladtak. Az új férj a kertje mögötti földúton érte utol a két embert. Az ittas vádlott megpróbálta őt megütni, de a férj a földre fektette.

A vádlott ekkor tőrszerű, hegyes zsebkésével a férj bal oldalába szúrt, és csak a szerencsének köszönhető, hogy könnyű sérülést okozott – mondta a főügyész, hozzátéve, hogy a vádlottat 2011-ben súlyos testi sértés miatt már börtönbüntetésre ítélték, és 2012 nyarán került egy évre feltételesen szabadlábra.

Amennyiben a Balassagyarmati Törvényszék bűnösnek találja a vádlottat, a különös visszaesőkre vonatkozó szigorú szabályok szerint kell vele szemben a büntetést kiszabnia – tette hozzá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.