Az MSZP szóvivője, Török Zsolt ajánlotta fel a lemondását a bajai videó miatt.

„Szerda este ajánlottam fel a lemondásomat, a fél8-as Híradó után. Nem tudom, miért most lett ez hír" – írta a Facebookon Török.

A 444 információ szerint az MSZP-nél azt mondják, a csütörtöki frakcióülésen tárgyalják az ügyet, ott döntenek majd a szóvivő benyújtott lemondásáról, az Origo pedig azt írja, hogy Török ma délután fog megszólalni az ügyben.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rugacs
@Yoda69: Szerencse, hogy nem te vagy a nyomozó hatóság...már minden bűnügyet a Fidesz nyakába varrtál volna! Még azt is, amit ellenük hajtottak végre:-)
töky
@rugacs: Ez nem bünügy, hanem egy kicsit dörzsölt cigánynak a magánakciója, ami szót sem érdemelne, annyira primitív. A bökkenő számomra az, hogy ezt az agyoniskolázott balfasz , de magukat hatalmas professzornak képzelő politikusaink hogyan tudták ennyire beszopni. Ha meg egy ilyen primitív senkinek a kitalációja ellen ennyire nem tudják megvédeni magukat, ennyire nem tudják kezelni , akkor mi a faszt csinálnak, akkor, amikor az egész országot érintő súlyos probléma megoldásáról kellene döntsenek ezek a szarjankók.
Yoda69
@rugacs: Milyen bunugyet hajtottak vegre a trafikos part ellen?
keresztapa
A hatalom érzése a legnagyobb tudatformáló, ami feljogosítottá teszi az egyént arra, hogy ő az isten, és úgy is viselkedik, cselekszik ez az a kiváltsági jog.
mariaberta
Lemond vagy nem mond le! "ez itt a kérdés?"
A fidesz sokkal hamarabb átlép az ilyen eseményen, annó Rogánnak is volt valami hasonló ügye, valami internettel kapcsolatos. Nem sokat bajlódtak vele, régen elfelejtették.
Hát az Mszp is felejtse el, ha semmi közük nem volt hozzá,különösen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.