Az MSZP szóvivője, Török Zsolt ajánlotta fel a lemondását a bajai videó miatt.

„Szerda este ajánlottam fel a lemondásomat, a fél8-as Híradó után. Nem tudom, miért most lett ez hír" – írta a Facebookon Török.

A 444 információ szerint az MSZP-nél azt mondják, a csütörtöki frakcióülésen tárgyalják az ügyet, ott döntenek majd a szóvivő benyújtott lemondásáról, az Origo pedig azt írja, hogy Török ma délután fog megszólalni az ügyben.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
A lényeg a tiszta, világos vezetési stílus. Ami jó azt én csináltam, ami rossz, azért meg vigyétek el a balhét.
Jó, hogy utánozni akarják OV-t , de ennyire?
keresztapa
Előzetes egyeztetéssel történt, hogy ajánlja fel lemondását amit nem fogadnak el, így mentesül a vád alól! Továbbra is marad szóvivő!
rakoczi
A fő kérdésre még mindig nincs válasz és úgy látszik nem is nagyon érdekel senkit,hogy ki készíttette,és milyen célból a videót???...mivel azt tudjuk,hogy akiről ezt állították,az nem létező személy... Keményebben meg kellene szorongatni a készítőt és lenne nagy csodálkozás...
coni
A videótól függetlenül Török nem alkalmas erre a posztra. Néha az az érzésem Orbán-Simicska nevezte ki, annyira az ő malmukra hajtja a vizet a tehetségtelen érvrendszerével, fizimiskájával. Ez egy fontos pozíció, nem az első protekcióst kellene kinevezni a posztra aki éppen arra jár.
hallgatag
Ezzel párhuzamosan zsigorobika bajai polgármester mikor nyujtja be
a lemondását ??? Mert legalább annyira bünös, mint Török Zsolt !!!
rakoczi
A napnál is világosabb kezdettől fogva,hogy ez egy válaszlépés volt arra,hogy az első fordulóban lelepleződött a választási csalás,már csak a megfelelő személyt kellett hozzá megtalálni,akitől jobbat nem is találhattak volna,mint ezt a cigány embert,aki ugye tudjuk,hogy bősz Fidesz szavazó és nem mellesleg rokona az első fordulóban "fuvaros" Lungo Dromos- nak...
...Akik meg az ellenzékben ezt beszopták,azoknak igen is mindnek le kell mondani,mert hogyha ilyen félművelt senkik is megtudják őket vezetni,akkor alkalmatlanok egy ország érdekeinek a védelmére...Legalább a saját becsületüket megmentik,ha nem akkor bukásra vannak ítélve,csak még nem vették észre... :(
keresztapa
Balek banda, balek munkája. Meddig tűrik még az igazi párttagok ezeknek a hatalmi mániákusoknak esztelen tevékenységüket. A pártot már annyira lejáratják, hogy szégyenpír fedi arcát a párttagoknak, hogy csak ilyen alja szóvivő, vezető van a pártban.
qxy
csak így tovább emberek, ha nincs elég toll, adok! csak írjátok írjátok! hamar hamar te is utána te is utána Míg ki nem ürül a parlament!
" és a haza fényre derül "
Yoda69
Hirtelen lelassult a rendorseg. Amig ugy nezett ki hogy az MSZP a hunyo, nagyon hajtottak. Most hogy sok mindenre feny derult, pl, hogy hazudott a cigany az ATV-ben, amit a hazugsagvizsgalo is igazolt, mar nem nagon akarjak kideriteni ki is a megbizo, vagy hogy mi tortent valojaban. Ez az idohuzas szamomra azt sejteti, hogy ok mar tudnak valamit, amit nem akarnak nyilvanossagra hozni. Megpedig hogy kubatov es a fidesz all a video megrendelese mogott.
rugacs
@Yoda69: Szerencse, hogy nem te vagy a nyomozó hatóság...már minden bűnügyet a Fidesz nyakába varrtál volna! Még azt is, amit ellenük hajtottak végre:-)
töky
@rugacs: Ez nem bünügy, hanem egy kicsit dörzsölt cigánynak a magánakciója, ami szót sem érdemelne, annyira primitív. A bökkenő számomra az, hogy ezt az agyoniskolázott balfasz , de magukat hatalmas professzornak képzelő politikusaink hogyan tudták ennyire beszopni. Ha meg egy ilyen primitív senkinek a kitalációja ellen ennyire nem tudják megvédeni magukat, ennyire nem tudják kezelni , akkor mi a faszt csinálnak, akkor, amikor az egész országot érintő súlyos probléma megoldásáról kellene döntsenek ezek a szarjankók.
Yoda69
@rugacs: Milyen bunugyet hajtottak vegre a trafikos part ellen?
keresztapa
A hatalom érzése a legnagyobb tudatformáló, ami feljogosítottá teszi az egyént arra, hogy ő az isten, és úgy is viselkedik, cselekszik ez az a kiváltsági jog.
mariaberta
Lemond vagy nem mond le! "ez itt a kérdés?"
A fidesz sokkal hamarabb átlép az ilyen eseményen, annó Rogánnak is volt valami hasonló ügye, valami internettel kapcsolatos. Nem sokat bajlódtak vele, régen elfelejtették.
Hát az Mszp is felejtse el, ha semmi közük nem volt hozzá,különösen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.