A mellette fekvő Vásárhelyi István zoológus se járt jobban. Mindkét síremlékről ordít, hogy olcsó, sorozatban lapra szabott, konténerben idehajóztatott egyenkövekkel és egy kaptafára gyártott fejfával tisztelgett a két neves természettudós emléke előtt Miskolc önkormányzata. Herman Ottó sírjának bal oldalán a tudós édesapjának, Herman Edének a sírja található. Az ő síremlékét egyelőre megkímélték az ostoba, barbár politikusok. Ráadásul valami istenbarma noname helyi képviselő Herman Ottó sorozatgyártott, gagyi síremlékére még a saját szaros nevét is rávésette. Reméljük, a kivagyi képviselő urat mielőbb elviszi az ördög oda, ahová való. És azt a sírkövest is vigye el mellé, aki a két neves természettudós síremlékének a szétbarmolásával, és a gagyi kövek felállításával valószínűleg az év üzletét csinálhatta meg Miskolcon. Képek a két természettudós eredeti síremlékeiről és a helyükre állított gagyi borzalomról a posztban.

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sbl
Aki ezt leírta, az nincsen tisztában az anyagok minőségével.
A képeket megnézve azokról fekete gránitnak tűnik.
A gránit mint kőzet - ha nem eleve repedezett, akkor ugyanolyan minőségű, tekintet nélkül, hogy hol van a lelőhelye tehát hol bányászták ki.
Ez az állítás olyan mintha valaki azt írta volna le: Gagyi kínai propángázt palackoztak...

Az hogy a kő Kínából érkezett, mit sem von le az értékéből.
(Bezzeg ha esetleg a Sziklás hegységből termelték volna ki...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.