Majdnem 7 és fél milliárd forinttal csökkent a cigaretta jövedéki adójából származó bevétel októberben az előző hónaphoz képest, de ezekből az adatokból nem indokolt messzemenő következtetéseket levonni - vélekedett a Nemzetgazdasági Minisztérium sajtóosztálya az ATV Híradónak. A Napi Gazdaság ezzel szemben úgy értesült, hogy a kormányt meglepte a csökkenés mértéke, ezért iparági elemzők egyeztettek a tárcánál a bevételkiesés okairól.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
Nem dohányzok,mert eddig nem süllyedtem.De,ha szivnám a bűzcsövet már én is rég megtaláltam volna a feket piacot,vagy magam termelném a dohányt,aminek Magyarországon nagy hagyománya van.A dohányzók. létszáma ergo nem csökkent,csak az állam adóbevétele.Tehát a kormány elszámolta magat,mint mindig!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.