A korábbi ötszörös nyertes Galbács Ferenc, aki Czerván György vidékfejlesztési államtitkár veje, újabb trafikot akart nyitni. A pályázatok harmadik köre is izgalmasan alakul.

A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. augusztus 12-én írta ki a még szabad koncessziókra a pályázatot, amelynek eredményét pár napja hirdették ki, a településen pedig Galbács apjának az élettársa nyert.

- Augusztus közepén Galbács Ferenc bejött a sörözőnkbe, és azt mondta, hogy kellene neki a kocsma harmada, ugyanis itt akarja nyitni az új trafikját. Természetesen felháborodva elutasítottuk, miért képzelik azt, hogy ők bármit megtehetnek – mondta el a Blikknek egy tápiósági söröző munkatársa, aki azt kérte, ne írjuk le a nevét.

Az államtitkár állította, hogy nem tudott az újabb dohányboltról; lapunknak azt mondta, semmi köze hozzá. – Rossz a viszony a lányom családja és a nászomék között, hónapok óta semmilyen közvetlen kapcsolat sincs köztük – jelentette ki Czerván György a Blikknek, aki megvédte lánya férjét. – A vejem azonban törvényes keretek között szerezte a trafikjait – hangoztatta az államtitkár.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

taglo
A vejem törvényesen szerezte a trafikjait !! Nem hazudik ! Ilyenek a törvények .a vejem ,a nászom ,az élettársa , a haverom ,a sogorom, a kurvám .stb-kaphatnak csak ,a közönséges embereknek meg KUSSSS !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
összefogás
@hallgatag: Bizonyára a BALTÁS VEZÉR a trafikmutyi kitalálója.
percsi
@Dr. Felipe: Szerintem nem azért! Tudják ők, hogy elvesztették a nép bizalmát. Már tutira kidolgozták a szavazási csalást. Sajnos sok az olyan ember, akik egy öl tűzifáért képes az x-t oda rakni, arra nem gondol, hogy utána éhen döglik.
nezelodo
@taglo: Finomabban, a felsorolás helyesen, ABC sorrendben:Atyafiak, Barátok, Cimborák.
Desischado
Törvényesen, mi? Akkor én vagyok a római pápa, és Buddha egy személyben!
sport50
@Desischado: de,sajnos törvényesen.a saját maguk megírt,magukra szabott,gátlástalan,cinikus,sunyi,törvényeikkel.:-((
szablyafűrész
Ez teljesen rendben van Mutyisztánban, mint Türkmenisztánban is...hogy tőlünk nyugatabbra ettől hánynak és másnap beadná az érintett a lemondását, az nem érdekes...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.