Járdák, megállók, aluljárók, játszóterek, világörökségi területek a szerepelnek többek között a hajléktalanok kitiltására vonatkozó fővárosi rendelettervezetben. A tervezetről csütörtökön dönthet a közgyűlés.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sbl
@bretagne: Ne hivatkozz az ál-humanitás jegyében a keresztény értékekre!

A normális életvitelű embereknek is vannak jogai!
Pl. az, hogy ne kelljen összemocskolt járdán vizelettócsákat kerülgetve közlekednie és rettegnie attól, hogy valamilyen fertőzést a cipőjén, vagy a ruházatán hazavisz!

Van bizonyos vallás amely kizárólag kóser minősítésű ételek fogyasztását engedélyezi a hívei számára és tiltja a hét egy napján bármilyen munka végzését.
Akkor ezt is pellengérre kell állítani?
Mert ennek az ideológiának értelmében nem kerülgetheti a szennyezett helyeket, sőt egyáltalán nem is közlekedhet - még gyalogosan sem(!) mert már azzal is munkát végez, tehát szembe kerül a rá nézve kötelező ideológiával!
coyote3
Mert senkit nem hagynak az út szélén...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.