Helyreigazítást kért az atlatszo.hu-tól a DK, a lap nem tesz eleget a kérésnek. A cserszegtomaji polgármester is perel, ő egy kollágáját citálná bíróság elé. A Demokratikus Koalíció az atlatszo.hu-t kötelezné helyreigazításra azért, mert az oknyomozó portál heti összefoglalójában azt írta: Gyurcsány Ferenc nem számolt el a vagyonával, és semmit nem csinált a pártfinanszírozás ügyében, amikor hatalmon volt. "Gyurcsány és a baloldal speciel még nem számolt el semmivel, a pártfinanszírozás ügyében pedig konkrétan nem csináltak semmit, amikor hatalmon voltak, azon kívül, hogy ugyanúgy folyatták ki a közpénzt, ahogyan most a Fidesz" – írta a lap, amire a DK úgy reagált, hogy helyreigazítást kér. Hiába, a lap ennek nem tesz eleget és mint írták, állnak a per elé. A "semmi" ugyanis véleményük szerint mindkét esetben értékítéletet fejez ki: a volt miniszterelnök cselekvését értékeli súlyosan elégtelennek mind a vagyonával való elszámolás, mint a pártfinanszírozás kapcsán. Ugyanúgy, ahogy ő saját maga az elhíresült őszödi beszédben a kormányzati tevékenységéről arról beszélt, hogy "[é]s közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig – közölték.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Mert melyik politikus számolt el a vagyonával? A csuti gázszerelő polgármester három év alatt lekörözte a Gyurcsányt vagyonosodás területén. Akkor miről beszélünk. Miért csak Gyurcsánynak kellene elszámolni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
A baltás vezír mikor számol el pártjának a finanszírozásával?
Yoda69
Az igazsaghoz azert hozza tartozik, hogy egyedul Gy.F. probalt tenni valamit a partfinanszirozas ugyeben, amit a trafidesz ellenzekben megakadalyozott. Akkor ki is a hunyo?
Vizual
Egy darabig nem olvasok "Átlátszót". Ez a szokásos Gyurcsány ellenes beidegződés. Igaz ez feldobja a lapot, ha már a FIDESZ megakadályozza a saját szarainak a felderítését egy új törvénnyel. Miért nem Orbán állítólagos 50 milliárdja után nyomoznak. Nem mernek.
nemkati
Az atlatszo.hu szeretne igazságos lenni általában minden visszaéléssel szemben. Nem ez az egyetlen társaság, akik erre adták a fejüket, és égető szükség van az ilyenekre ha azt szeretnénk, hogy végre megtisztuljon a közélet. De az előítélet ilyen torz következtetéseket szül, amilyet most az atlatszo.hu is elkövetett. Pedig az oknyomozás azt jelenti, hogy minden egyes kijelentő mondat mögött egy alapos vizsgálat, oknyomozás kell legyen. Most Gyurcsány ügyében ez nem történt meg, csak a közbeszédben terjedő hazug állítások továbbadása. Végtelenül sokat rombol az ilyesmi mind a közéleten, mind az atlatszo.hu megbízhatóságán.

Mert ha például egyszercsak kiderülne hogy 0rbán egy szegény ember, semmije sincs (igaz, akkor annyit is ér), mert kizárólag a jól megérdemelt fizetéséből a gyerekei felnevelésére költött minden fillért, ezt akkor is nyilvánosságra kellene hozni, ha egyébként sokan -- hmmm. mondjuk - nem szeretik 0rbánt.
kkalman
@aremy: Akkor jó...
...sokat várhatunk rá. :-(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.